2777
2789
نوه دایی من امروز سز شده با بی حسی تازه اومده بود تو بخش که من بهش زنگ زدم تبریک گفتم و پرسیدم نی نی تو دیدی؟؟؟گفت نه فقطصداشو شنیدم زود بردنش راستش کمی نگران شدم مگه میشه وقتی مادر به هوش باشه بچه رو بهش نشون ندن؟؟؟؟؟؟ چون خیلی سخت باردار شد و بارداری وحشتناک سختی داشت نگران شدم
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
نگران نباش چیزی نیست ولی من بیحسی بودم سر دخترم چون پسرم مشکل داشت موقع تولد دخترم خیلی استرس داشتم دکترم از جران خبر داشت قشنگ اوردش بهم نشون داد بعدم گفت حیالت راحت بچت سالمه سالمه یکشنبه هم سزارین میشم دختر دومم توروخدا برام دعا ونین
آرامتر سکوت کن صدای بی تفاوتیهایت آزارم میدهد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره دیگه دوستان منم با خودم میگم چرا نشونش ندادن حتی یه لحظه ببینتش
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
حالا غروب بازم بهش زنگ میزنم اخه باهم خیلی صمیمی هستیم فقط از هم دوریم
منم مثل تمبر جان سر عمل افتادم ب استفراغ دیگه هیچی یادم نیست بعدم رفتم ای سی یو بچم پیشم نبود
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
نمیدونم خیلی نگرانم اخه من خودم سر پسرم اینجوری نبودم به محض تولد همسرم رو صدا کردن دید بچه رو و فورا هم اوردنش پیش من