2777
2789
عنوان

ماجرای هدیه ای ک مادرم بهمون داده

206 بازدید | 15 پست

ما تازه خونه خریدیم و نقل مکان کردیم. مامانم برای هدیه منزل جدید 20 میلیون تومان آورد برامون. قبلش با من مشورت کرده بود و گف میخای 10 تومن ب حسابت بریزم بدون اینکه شوهرت بفهمه یا همه رو یکجا بیارم من ک اول تعارف و اینا کردم و گفتم نبابا این کارا چیه این مقدار پول لازم نیس هدیه بیارین. منم گفتم نه شوهرم همچین آدمی نیس ک بره برا خودش خرج کنه میگم نصفشو ب حسابم بریزه. 

الان دو روزه گذشته ازاین ماجرا و پول رو هم اون 10 تومن رو لازم دارم ک لباس بخرم و صرف ثبت نام ی کلاسی مهارتی کنم خلاصه صرف کمبودهایی ک دارم بکنم. 

ولی شوهرم گف که ن باید بریزی ب حساب من ک کار کنه و وام بگیرم ک پول ماشین رو بدم (ماشینی ک ایران خودرو ثبت نام کردیم بعد عید تحویلشه)

چیزایی ک تو لازم داری رو برات کم کم میگیرم گف دیگ 20 تومن پول بدستمون نمیاد بزار بزارم تو حسابم کار کنه. 

الان بنظرتون حق با کدوممونه چندین بار هم گفتم من لازم دارم این پولو میترسم یبار دیگه بگم دعوامون بشه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که حق با شوهرته چون نمیخواد پولو صرف خودش بکنه که برا زندکیتون تلاش میکنه و چیزایب که لارم داری هم گفته کم کم میخره اما ادم پشیمون میشه که ازدستش رفته   

بنظرم اگه ب شوهرت اعتماد داری حق با شوهرته ...چیزایی ک تو لازم داری رو سرماهم میشه تهیه کرد ...بزار ...

منم موافقم وسایل مورد نیاز شما رو تیکه تیکه هم میشه تهیه کرد ولی اینقدر پول یهو جمع نمیشه به خصوص که به سلامتی میخواین ماشینم بخرین ولی نکته مهم اینه که اخلاق شوهرت که تا الان حتما دستت اومده رو در نظر بگیر

بنظرم اگه ب شوهرت اعتماد داری حق با شوهرته ...چیزایی ک تو لازم داری رو سرماهم میشه تهیه کرد ...بزار ...

اره قابل اعتماده و برا خودش هیچی نمیخره. فقط خیلی ب ماشین و اینجور چیزا اهمیت میده و همیشه خواسته های منو فدای ماشین عوض کردن میکنه

الان که حق با شوهرته چون نمیخواد پولو صرف خودش بکنه که برا زندکیتون تلاش میکنه و چیزایب که لارم داری ...

اره خیلی دارم میسوزم خیلی کاش ب حرف مامانم کرده بودم. یجورایی میخاستم هم عزت شوهرم حفظ بشه هم مامانم. 

تو رو خدا شوهرابه حد کافی پررو هستن،دیگه با اینکارا پرروترشون نکنین

چیکار کنم بخدا همش دارم بداخلاقی میکنم. چندین بار هم گفتم من الان چندین ماهه هیچ پولی بدستم نیومده ک خرج خودم کنم بخاطر این خونه ک خریدیم.یبار دیگ بگم مطمئنم دعوا میشه و چون فک میکنه مامانم اورده فک میکنه من از خودم میدونم. شوهرا فک میکنن خودشون ب تنهایی چیزیو میخرن درصورتی ک منم بودم منم از خیلی خواسته هام زدم از خیلی چیزام زدم اگ نمیزدم ک الان خونه ای درکار نبود. 

خداروشکر طلا هامو هرچی گف ندادم. 

چیکار کنم بخدا همش دارم بداخلاقی میکنم. چندین بار هم گفتم من الان چندین ماهه هیچ پولی بدستم نیومده ک ...

خوب تقصیر خودته که همش رو دادی شوهرت 

مامانت یا کادویی می خرید،یا میزد به کارت خودت

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
منم موافقم وسایل مورد نیاز شما رو تیکه تیکه هم میشه تهیه کرد ولی اینقدر پول یهو جمع نمیشه به خصوص که ...

آره میخره ولی مطمئنم همشو نمیتونه تامین کنه و شاید ماه ها طول بکشه ما انقدری درامد نداریم همش میره پای قسط. 

ولی ازاین ناراحتم ک همیشه منو فدای ماشین عوض کردن میکنه. 

خوب تقصیر خودته که همش رو دادی شوهرت  مامانت یا کادویی می خرید،یا میزد به کارت خودت

من ندادم ب شوهرم مگ زندگی با دعوا و زور هم پیش میره ی حرفایی میزنی ها هنوز درحال تصمیم گیری هستیم و ب هیچجا انتقال ندادیم. ولی خیلی اصرار داره ک بزنه ب حسابش ک بتونه وام بگیره اون حسابش پولای دیگ هم داره اینم بزاره روش وام بیشتری میدن و ازون حساب اصلا خرج اینا نمیکنیم. 

آره میخره ولی مطمئنم همشو نمیتونه تامین کنه و شاید ماه ها طول بکشه ما انقدری درامد نداریم همش میره پ ...

البته که تعویض ماشین و... این جور کارهای بزرگ باعث پیشرفت زندگیتون میشه که اکثرا از آقایون بر میاد چون اونا این جوری فکر میکنن ولی از طرفی هم نیازهایی داری که باید تامین بشه به خصوص که این پول هدیه مادرتون هم هست پس دیگه خودت اهم و مهم کن و تصمیم بگیر