2777
2789

کی بلده فرهنگیان ثبت نام کنه؟؟

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی راحته کارخاصی نداره الکی پول کافینت ندین

میشه کمکم کنی ببین من ثبت نام کردم کنکور الان ویرایش زدم برای فرهنگیان ثبت نام کنم  ولی جایی نبود که اگه کارت خریدم اونو وارد کنم بعد دستم خورد به ثبت اطلاعات و پیام اومد که متقاضی کنکور سراسری و فرهنگیان در صورتی که من کارت جدا واسه فرهنگیان نخریدم پس یعنی هنوز ثبت نام نکردم ؟چجوری بکنم ؟

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
میشه کمکم کنی ببین من ثبت نام کردم کنکور الان ویرایش زدم برای فرهنگیان ثبت نام کنم  ولی جایی نب ...

وارد صفحه اصلیت که میشی ثبتنام سراسری رو میاره اونجا زده ویرایش،  میری یکی یکی تایید میکنی اطلاعاتتو اینا چیزایین که برای سراسری واردکردی دیگه نیازنیست اصلا تغییرشون بدی،  صفحه اخر که رسیدی نوشته ازمون سراسری،  فقط فرهنگیان،  ازمون سراسری و فرهنگیان،  تواین گزینه اخریو انتخاب میکنی بعد همون پایینش یه جدول با دو ردیف افقی میاره زده سریال  ،  وضعیت سراسری پرداخت شده برای فرهنگبان مقابلش خالیه بابد بری سریال بخری بیای همون قسمت وراد کنی 

اگه هم متوجه نمیشی ایدی تلگرامتوبده از اونجا شات بده بگم چبکارکنی امروز فرصت اخر ثبتنامه

اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده
وارد صفحه اصلیت که میشی ثبتنام سراسری رو میاره اونجا زده ویرایش،  میری یکی یکی تایید میکنی اطلا ...

برای فرهنگیان اصلا جای پرداخت نشده نداشت الان درست شد مرررررسی

وارد صفحه اصلیت که میشی ثبتنام سراسری رو میاره اونجا زده ویرایش،  میری یکی یکی تایید میکنی اطلا ...

سلام عزیزم من رفتم کافینت الان میبینم معدل کل و با معدل دیپلم رو اشتباهی وارد کرده میتونم بعدا موقع گرفتن کارت عضویت ویرایشش کنم الان هرچقدر میزنم نمیشه

متاهل 
سلام عزیزم من رفتم کافینت الان میبینم معدل کل و با معدل دیپلم رو اشتباهی وارد کرده میتونم بعدا موقع ...

سلام بله حتی اوناییکه دوازدهمن معدل دیپلم ندارن که الکی ازخودشون زدن  بعدا فرصت ویرایش خواهند داد 

البته من دقیق اطلاعی ندارم 

اعتقادت رابرای خودت نگه دارو انسانیتت را به تمام دنیانشان بده