2777
2789
عنوان

بی محلی کردن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5996 بازدید | 230 پست
خیلی ببخشید ولی خاکبرسرش کنن مرتیکه کسافت 

خیلی اذیت شدم

دلم شکست

خدا خدا باشه جواب اون شب رو میده

منو انداخته بود گوشه اتاق مشت و لگد

انگار رینگ بوکس بود

بعدش گریه کرد گفت چرا اینکارو کردم

معذرت خواهی کرد و تمام

چه فایده

تمام تنم درد می کنه

از مادرش متنفرم

الهی از بچه هاش بکشع

❤خدایا شکرت

ن محبت داره ن هیچی حالیشه ن خرجی میده..چقد سازش کردم ...وقتی بخاد صدهزار پول بده باید گدایی کنم ازش ...

برا من فقط بی اهمیته بی توجهه بیخیاله

من متنفرم ازاین رفتارا ..ینی من جون بدم جلوش براش اصلا مهم نیست تا گلایه کنم میگه مگه فقط تو بدبختی داری!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از جونو دل براش مایه گذاشتم وخودشم میدونه چقدر خوبی کردم بهش ولی بازم بی تفاوته منم میخوام سرد تر بش ...

منم لنگه توام گلم ...اگه بدونی چه کارا براش که نکردم ولی دیدم بیشعوره مثلا فک کن خرجی نمیده..سرش توگوشی همیشه بعدشبام گوشی ب دست خوابش میبره..منم ازش دیگه بدم میاد انقدم کینه ای هستم که همونقد که تحمل کردم ودوسش داشتم الان ازش بدم میاد ...ولی خب بخاطر بچهام موندم محل نمیدم واقعنم برام مهم نیس

منم لنگه توام گلم ...اگه بدونی چه کارا براش که نکردم ولی دیدم بیشعوره مثلا فک کن خرجی نمیده..سرش توگ ...

دقیقا منم جونمو براش میدادم نفسم براش درمیومد ولی اون حس تقریبا شده یک چهارم بخاطر کارای خودش

اهان فکر کردم میگی دست بزن داره خداروشکر این موردو نداره

عزیزم یه مرد حتمن نباید دست بزن داشته باشه یا خیانت کنه یا معتاد باشه تا زنش و اذیت کنه...رفتارهایی انجام میدن که ازصدتا خیانت و اعتیاد بدتره وخودشون و از چشم میندازن

غرور فقط در مقابل زنشون اگه غروره باید برا همه یکسان باشه عوضین من چقدر از این موضوع رنج کشیدم ه ...

باید اون دنیا جوابگو باشه.شما زیاد باهاش دهن به دهن نشین.

این روزها هم میگذره.

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه