سلام خانما، همسرم اصلا توی حال بدم نمیاد سراغم و آرومم نمیکنه. در حالت عادی محبت میکنه اما وقتی دعوا کنیم خیلی لجبازی میکنه و من جون بدم هم نمیاد سراغم. واسه همه اینجوری نیستا، کافیه یکی از اعضای خانواده اش یه خار بده تو پاشون، این خودشو به آب و آتیش میزنه ولی نسبت به من خیلی سنگدله. عصر یکم بحثمون شد، برگشتیم خونه من شامشو کشیدم و اومدم تو اتاق، بعد همش سرفه میکردم در حد خفه شدن، و اونقدر کلافه شده بودم که دیگه اشکمم در اومده بود و از درد به خودم میپیچیدم و سرفه میکردم و ناله میکردم. دیدم همینجوری نشسته پای تلویزیون داره فیلم تماشا میکنه. بهش گفتم خیلی بیغیرتی من جون بدم هم نمیای سراغم و در اتاقو بستم. خیلی خسته شدم از اینکه حاضره از من و خودش بزنه واسه خونوادش یا هرکسی، اما دلش واسه من اصلا نمیسوزه. قبلنا اینجور مواقع خودم با گریه میرفتم بغلش و می گفتم آرومم کن. ولی امشب دلم واسه بیکسی خودم سوخت. توروخدا یه چیزی بگید که قوی باشم و نرم سراغش...😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از جونو دل براش مایه گذاشتم وخودشم میدونه چقدر خوبی کردم بهش ولی بازم بی تفاوته منم میخوام سرد تر بش ...
منم لنگه توام گلم ...اگه بدونی چه کارا براش که نکردم ولی دیدم بیشعوره مثلا فک کن خرجی نمیده..سرش توگوشی همیشه بعدشبام گوشی ب دست خوابش میبره..منم ازش دیگه بدم میاد انقدم کینه ای هستم که همونقد که تحمل کردم ودوسش داشتم الان ازش بدم میاد ...ولی خب بخاطر بچهام موندم محل نمیدم واقعنم برام مهم نیس
اهان فکر کردم میگی دست بزن داره خداروشکر این موردو نداره
عزیزم یه مرد حتمن نباید دست بزن داشته باشه یا خیانت کنه یا معتاد باشه تا زنش و اذیت کنه...رفتارهایی انجام میدن که ازصدتا خیانت و اعتیاد بدتره وخودشون و از چشم میندازن