2777
2789

یه دختر باهام فامیلی نزدیک داره در حد دختر دایی دختر عمه 

۱۵ سالشه 

از لحاظ بدنی ریزه میزنه به ۱۲ ساله ها میخوره 

تو روستان 

پدرش کارگر ۵۰ سال سن داره و عقاید قدیمی 

مادرشم سر زمین کارگری میکنه و به شدت خجالتی و کم رو 

خیلی وضع مالی‌شون خرابه 

الان با یه پسر ۱۸ ساره دوست شده 

پسره از این مو فرفریای تیشرت لش پوش 

این تو شهر آشنا شدن الان کار به جایی رسیده که پسره شبا میاد روستا در خونه دختره ساعت دو سه شب تو ماشین باهام قرار میذارن الان یکی از اهالی روستا دیدش به پسره گفته گم شو نبینم دفعه دیگه بیای تو این زوستا یه دخترم گفته فقط فردا برسه باباتو ببینم ...

پدر دختره خیلی تعصبی و به شدت تحت امر خواهراشه خواهرشوهرام با مادر دختره لجن 

به مامانم میگم به مادر دختره بگو گوشیو ازش بگیرن شماره پسرم بردارن تهدید کنن دیگه نیاد تو روستا و مزاحم دختره نشه 

میگه میترسم اگه دختره خودکشی کنه فردا میگن فلانی باعث شده 

میگم مامان حرفم نزنی اینا به کاراشون ادامه میدن رسوایی به بار میاد پدره دختره رو میکشه 

اینو بگم کار به کبودی گردن و عکسای دونفره خیلی صمیمی و اینا رسیده 

شما بگین ما باید دست رو دست بزاریم یا چی؟

قبلا خودم با دختره خیلی حرف زدم بهش گفتم بچه ای فعلا زوده برات عقل نداری کلی مثال زدم گفت آجی تمامش میکنم اما هنوز ادامه داده...

دخالت نکنین بنظرم هرچی بشه شما ادم بده میشین

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

برو بهش بگو ولش نکنی به بابات میگم بکشتت

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وابسته اش  ب مادرش بگین این خیلی بد میشه ساعت ۲و ۳ شب مطمینا کارای دیگهم هم کردن کلی از دختره استفاده کرده سود برده مزاریم بیشتر از این بشه با خودش حرف بزنین  اگ ن ب مامانش بگین ولی نگ پیش دختره ک شما گفتین

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊