2777
2789
عنوان

بی محلی کردن شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5996 بازدید | 230 پست

عذر میخوام از همه ی خانوما...من چنبار ب شوهرم تو دعوا گفتم تو لیاقتت یک زن ول خیابونی بود که فقط بیاد بخوره خرج کنه زندگیت وجمع نکنه و بساز نباشه...اونوقت پاهاشم میبوسیدی....نه من ازصبح تا شب کنج خونه با دوتا بچه کوچیک بشور بساب نه مسافرتی ن دلخوشی هیچی...بعد جالبه طلبکارن

ای وای 😭 این بی‌غیرتم چقدر بخاطر زنداداش نکبتش با من چه دعواها که نکرد. زنیکه منو اذیت میکرد و من ...

دقیقاااا بخدا منم اینارو دارم میکشم چقدر مثل همیم😭

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشمالی نداره.بلخره همه که کامل نیستن. توکلت به خدا باشه.جر و بحث برکت رو از زندگی ها میبره.

آخه عزیزم ذات آدمیزاد اینه که به توجه نیاز داره. مخصوصا وقتی میبینم خانوادش و همهههه براش مهمن و برای من سنگدله واقعا طاقتم نمیگیره. چیکار کنم آروم شم؟😭 این اواخر بخاطر افسردگی و اضطراب دیگه همش من التماسش کردم که آرومم کنه، اما ذاتش عوض نشده

ببین یه طرفه نمیشه قضاوت کرد و همه تقصیراتو توی شوهرت دید.خودتم ببین کجا اشتباه داشتی که اینجوری دلس ...

قربونت برم از اینکه انقدر برام نوشتی، ولی عزیزم از بعد عقد دیگه من براش مهم نبودم، سنگ همه رو به سینه میزنه به جز من. حتی موضوع اگر به خانوادشم ربطی نداشته باشه بازم نمیاد ببینه انقدر دارم ضجه میزنم واسه چیه، دلش طاقت میاره و براش مهم نیست. دلش واسه من رحم نداره، واسه من سنگدله، در حالیکه من واقعا آدم خوبی هستم. درسته نمیشه یکطرفه به قاضی رفت. اما این حجم از سنگدلی دیگه خستم کرده. میگم چجوری بچه بیارم وقتی انقدر براش بی‌اهمیت میشم گاهی

من یکساله از شوهرم سرد شدم برامم مهم نیست ...خودم مهمم و بچهام..همشم تقصیر خود بیشعورشه...ولکن مهم ن ...

چجوری سرد بشم؟ توروخدا بهم بگو چیکار کنم‌ خسته شدم از بس گریه کردم و چشام باد کرد و با اون حالم خودم رفتم سراغش که آرومم کنه😔 فقط میخوام یاد بگیرم انقدر مهرطلب نباشم فعلا. اعصابم آروم نگه دارم که نرم سمتش فقط. چرا انقدر بهش احتیاج احساسی دارم آخه😭 دیشب فقط به خدا میگفتم یا انیس من لا انیس له، خدایا تو پناهم باش

استارتر من امردز کلی غصه خوردم بعد یهو به خودم اومدم تصمیم گرفتم به خودم برسم و دگ حتی تو فکرمم به ...

عزیزم چقدر قشنگ گفتی و چقدر برای آرامش که تونستی به خودت بدی خوشحالم، اتفاقا امروز یه پادکست گوش میکردم میگفت آدم اول باید با خودش تو رابطه باشه و با خودش احساس خشنودی بکنه. اما آخه این بی‌غیرت انقدر عزت نفس منو نابود کرده که سراسر وجودم ترس و اضطرابه فقط، احساس میکنم عرضه ندارم کاری کنم دیگه، میترسم، با اینکه تحصیلکرده‌ام، شاغل بودم، اما روح و روان منو نابود کرده و فقط افتادم به پای خودش. توروخدا اینجا کمکم کنید، دیشب واقعا دیدم خیلی بی کس و تنهام و اون بی‌غیرت اصلا به روی خودش نمیاره، آدم تو اون حال دلش واسه دشمن و غریبه هم میسوزه، اما این بی تفاوت نشسته بود پای تلویزیون.لچباز و مغرور، تا وقتی چشم بشنوه خوبه، درغیر اینصورت سگ میشه عقده‌ای

عذر میخوام از همه ی خانوما...من چنبار ب شوهرم تو دعوا گفتم تو لیاقتت یک زن ول خیابونی بود که فقط بیا ...

دقیقا عزیزم یکی باید هار باشه که اینارو بشونه سرجاشون، مارو سوار شدن نکبتا😭

قبول نشدم عزیزم

میشه بگی از چ منابعی خوندی ک مرحله اولش قبول شدی؟ 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

میشه بگی از چ منابعی خوندی ک مرحله اولش قبول شدی؟ 

انتشارات "آراه" سه تا کتاب داره، عمومی و اختصاصی و تخصصی که خلاصه شده تمام منابع آزمون هست، فقط اونو خوندم

انتشارات "آراه" سه تا کتاب داره، عمومی و اختصاصی و تخصصی که خلاصه شده تمام منابع آزمون هست، فقط اونو ...

الان داریشون؟ عکس جلدشون میذاری؟ قصد فروشش نداری؟ 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر