2777
2789
عنوان

مردا مجردی برن باغ چیکار مکنن به نظرتون ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1778 بازدید | 101 پست
خوب شما مشکلی ندارید و اعتمادم دارید خیلی خوبه کم پیدا میشه اینمدلی  شما استثنا هستید

عزیز دلم اعتماد  خیلی خوبه خیلی بده مرد مدام حس کنه زنش بهش شک داره یا زن حس کنه شوهرش بهش شک داره اینطور جاها به روی خودتون نیارید که بگید اره حس میکنم به من شک داری فقط مدام شفاف سازی کنید تا کامل برطرف بشه 

فقط کوهنوردیشو دیدی بقیشو ندیدی؟ همین اکیپ اخرهر هفته ویلای یکی جمع میشن و تفریح میکنن  انسانن ...

احساس میکنم خیلی ناراحت شدید 🤔🤔

حیوان که نیستن کی گفت حیوانن ولی اتفاقا چون انسانن و حس دارن طبیعتا نمیتونن بی تفاوت باشن به هم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم اعتماد  خیلی خوبه خیلی بده مرد مدام حس کنه زنش بهش شک داره یا زن حس کنه شوهرش بهش شک د ...

بله واقعا حس بدیه 

من هنوز مجردم ولی ببینیم چی میشه اعتماد عالیه چون کمترین نتیجه ش ارامشه

بله واقعا حس بدیه  من هنوز مجردم ولی ببینیم چی میشه اعتماد عالیه چون کمترین نتیجه ش ارامشه

انشالله خوشبخت بشی دختر گل ولی از من به شما نصیحت از اول زندگی شوهرتو زیر ذره بین نبر سوال جواب نکن امر نهی نکن تا اونم یاد نگیره رفتار سمی رو

انشالله خوشبخت بشی دختر گل ولی از من به شما نصیحت از اول زندگی شوهرتو زیر ذره بین نبر سوال جواب نکن ...

میدونی ما تو جامعه هستیم ولی نه مثله دخترای الان نه اینکه اونا بد باشنا نه اونا کافه و ....  اینا میرن ما شاید سالی یه بار اون تنها یا با دوستمون که عین خودمونه منظورم اینه چون ندیدم اینجور جاها رو به نظرم یه کم بد رسید ولی از کامنتا احساس کردم عادیه انگار و اینکه جمع سالم و نا سالم داریم 

احساس میکنم خیلی ناراحت شدید 🤔🤔 حیوان که نیستن کی گفت حیوانن ولی اتفاقا چون انسانن و حس دارن طبیع ...

خیلی به احساساتت فشار نیار از چی ناراحت باشم دقیقا😂😂😂

خودت داری میگی احساس!اونیکه احساس داره دلش پیش یه نفره فقط پس تو هر جمعی هم قرار بگیره کاری به کسی نداره. بازم اون بی احساس و بی تعهده که هر جا رسید جفت گیری میکنه که اونام تکلیشون معلومه و رفتار مریضشونم مشخص. من جمع شدن انسان های سالم حرف زدم

کارشناس حقوق. با افتخار یک فمنیست مدافع حقوق برابر زن ومرد✌️من ناموس کسی نیستم من یک انسانم
خیلی به احساساتت فشار نیار از چی ناراحت باشم دقیقا😂😂😂 خودت داری میگی احساس!اونیکه احساس داره د ...

حالا باهات یه تعارفی کردم گفتم احساس والا مطئمنم که بهت برخورده !!!!!!!!!!!!!! از نظر دادنت مشخصه خیلی ناراحت شدی  حالا مگه کسی به شما چیزی گفت که انقدر ناراحتیدو به این تندی کامنت میزارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟   نظرتو بگو رد شو دیگه اینهمه عصبانی شدن نداره که ...!!!!!!!!!!!!!!!!!

خیلی به احساساتت فشار نیار از چی ناراحت باشم دقیقا😂😂😂 خودت داری میگی احساس!اونیکه احساس داره د ...

من یه سوال پرسیدم گفتم چیکار میکنن چون ندیدم و نمیدونم ، که دوستان گفتن جمع سالم و ناسالم داریم ناسالم که همون من گفتمه سالمم همونیه که شما میگی نمیدونم الان بحثمون سر چیه واقعا   

حرف شمارم قبول دارم درسته سالمم داریم 

همسر من میره بعضی وقتا والا کار خلاف نمی دونم منظورت چیه ولی میرن قلیون می کشن و ناهار می برن اون جا جوجه کباب می کنن و استخر میرن و....،،باغای کناریمون هم مردا میان مجردی ولی اهل زن آوردن و این حرفا نیستن،،از این نظرا این همه سال که همسایه ایم چیزی ندیدیم متاهلم هستن اما قلیون و مشروب این چیزا هست بینشون.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
همسر من میره بعضی وقتا والا کار خلاف نمی دونم منظورت چیه ولی میرن قلیون می کشن و ناهار می برن اون جا ...

خب اینا بد نیست اگر مشروب هم حذف شه که اصلا دیگه مشکلی نیست ولی چون من چیزای خوب نشنیده بودم اومدم سوال کردم

شوهر خودم رفیق باز بوده میرفتن مشروب خوری😐

ببین ما چون اصلا مشرو ب اینا خودمون نمیخوریم و هیچ  جا نمیریم اگرم بریم کاملا دخترونه و از این برنامه ها نداریم ، برامون حتی مشروب هم خلاف حساب میشه ولی مثله اینکه عادیه و خلاف محسوب نمیشه ، من با این دید اومدم سوال کردم اما خیلیا اینو بد نمیدونن