2777
2789
عنوان

مردا مجردی برن باغ چیکار مکنن به نظرتون ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1778 بازدید | 101 پست
آخرالزمان شده  خدا آخر وعاقبت ما رو ختم به خیر کنه

👌👌👌 ان شاالله 

در آخر الزمان غربال میشیم

کاش نیفتیم پایین

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

دوست پسر دوستم میرفت باغ بعد بعصی وقتا دوستاش دوست دختراشون و میاوردن ..بعصی وقتا دخترا دوستاشون و م ...

فک نکنم همینطوری عین دختر و پسرای خوب بشینن فقط بازی کنن مخصوصا باغ که مکان های مختلف داره شاد کار به جاهای باریک بشه چون همه چیز مهیاس دیگه یا شایدم من بدبینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم آزادم سفر مجردی برم حتی ۲۰روز  ساعت ۲شب دوستم زنگ بزنه بگه مشکل دارم بیا یا خودم میرم ...

خب اون دوستت ساعت 2 باید زنگ بزنه خانوادش مگه اینکه هیچ کسو نداشته باشه بازم به نظرم خودتون فقط میتونید برید یا باهم

داداشم چندوقت یبار با دوستاش میره بساط کباب و بزن و برقص دارن گاهی هم نوشیدنی میخورن همشون ورزشکارن و کار به مواد ندارن. مگه میرن فاحشه خونه که کسی تو دست و پاشون باشه

کارشناس حقوق. با افتخار یک فمنیست مدافع حقوق برابر زن ومرد✌️من ناموس کسی نیستم من یک انسانم
عزیزم دوستان گفتن جمع سالم هست ناسالمم هست

قطعا سالم و ناسالم همه جا هست اما شما نوشتی اگه همراهشون دختر باشه یه دورهمی ساده نمیشه میرن گوشه کنار کاری میکنن این اشتباهه خیلیارو دیدم اکیپی میرن کوه تپه نوردی دریا باغ هیچ کی هم هیچ گوشه ای هیچکاری نکرد

کارشناس حقوق. با افتخار یک فمنیست مدافع حقوق برابر زن ومرد✌️من ناموس کسی نیستم من یک انسانم
خب اون دوستت ساعت 2 باید زنگ بزنه خانوادش مگه اینکه هیچ کسو نداشته باشه بازم به نظرم خودتون فقط میتو ...

خب دوستم شوهرش سفر کاری بود به منم زنگ زد دندون درد داشت منم نتونستم به شوهرم گفتم برو کلی هم ازش تشکر کردم به خاطر من رفت اقایی کرد 

قطعا سالم و ناسالم همه جا هست اما شما نوشتی اگه همراهشون دختر باشه یه دورهمی ساده نمیشه میرن گوشه کن ...

باغ با کوهنوردی فرق نداره ؟

باغ شخصی ؟

من اصلا نمیتونم خوب فک کنم واقعیتش و اگر دقت کنید نگفتم حتما گفتم بعیدنیست  واقعا هم  نیست خودمونو گول نزنیم

خب دوستم شوهرش سفر کاری بود به منم زنگ زد دندون درد داشت منم نتونستم به شوهرم گفتم برو کلی هم ازش تش ...

خوب شما مشکلی ندارید و اعتمادم دارید خیلی خوبه کم پیدا میشه اینمدلی  شما استثنا هستید

باغ با کوهنوردی فرق نداره ؟ باغ شخصی ؟ من اصلا نمیتونم خوب فک کنم واقعیتش و اگر دقت کنید نگفتم حتم ...

فقط کوهنوردیشو دیدی بقیشو ندیدی؟ همین اکیپ اخرهر هفته ویلای یکی جمع میشن و تفریح میکنن  انسانن عقل دارن مگه حیونن تا نر و ماده کنار قرار بگیرن جفت گیری کنن