دیروز حرفش بود با خواهرم میگفت کارای خلاف میکنن اصلا بهشون اعتمادی نیست فقط میدونست که خوب نیست اون از کسی شنیده بود به نظرتون چیکار میکنن اخه هم اون هم من یه خواستگار داشتیم که میگفتن اخر هفته ها مجردی میریم باغ
دوست پسر دوستم میرفت باغ بعد بعصی وقتا دوستاش دوست دختراشون و میاوردن ..بعصی وقتا دخترا دوستاشون و م ...
فک نکنم همینطوری عین دختر و پسرای خوب بشینن فقط بازی کنن مخصوصا باغ که مکان های مختلف داره شاد کار به جاهای باریک بشه چون همه چیز مهیاس دیگه یا شایدم من بدبینم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
داداشم چندوقت یبار با دوستاش میره بساط کباب و بزن و برقص دارن گاهی هم نوشیدنی میخورن همشون ورزشکارن و کار به مواد ندارن. مگه میرن فاحشه خونه که کسی تو دست و پاشون باشه
کارشناس حقوق. با افتخار یک فمنیست مدافع حقوق برابر زن ومرد✌️من ناموس کسی نیستم من یک انسانم
قطعا سالم و ناسالم همه جا هست اما شما نوشتی اگه همراهشون دختر باشه یه دورهمی ساده نمیشه میرن گوشه کنار کاری میکنن این اشتباهه خیلیارو دیدم اکیپی میرن کوه تپه نوردی دریا باغ هیچ کی هم هیچ گوشه ای هیچکاری نکرد
کارشناس حقوق. با افتخار یک فمنیست مدافع حقوق برابر زن ومرد✌️من ناموس کسی نیستم من یک انسانم
باغ با کوهنوردی فرق نداره ؟ باغ شخصی ؟ من اصلا نمیتونم خوب فک کنم واقعیتش و اگر دقت کنید نگفتم حتم ...
فقط کوهنوردیشو دیدی بقیشو ندیدی؟ همین اکیپ اخرهر هفته ویلای یکی جمع میشن و تفریح میکنن انسانن عقل دارن مگه حیونن تا نر و ماده کنار قرار بگیرن جفت گیری کنن