2777
2789
عنوان

درآمد کاشت ناخن و ناخن کاری

15982 بازدید | 41 پست

سلام خانمای خوشکل امیدوارم پر انرژی باشید خواهرای مهربونم

خانما یه سوال دارم میخام اگر بشه برم اموزش کاشت ناخن و رشته های مربوط به ناخن میخام بدونم درامد حدودی یک ماهش چقدر؟؟؟ بودجه اولیه چقدر؟ بی زحمت اگر کسی میدونه بگه برای کسب و کار خیلی پیگیرم 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

تقریبا ۱۵تومن میخاد

ببین ناخن کاری این نیست تو سریع بری و بیوفتی تو دوره کار و مشتری بگیری تا یک سال  باید بری تا بتونی خیلی تمیز و مرطب کار کنی حالا من کم گفتم. تا بخای مشتری جم کنی و اینا

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

بستگی ب ارایشگاهی ک توش باشی و شهرت داره و اینک باید صبر کنی تا معروف بشی کاشت الان معمولی معمولی بالای ۵۰۰ تومنه موادشم زیاد هزینه برنمیداره

اگ خیلی خوب باشه کارتو معروف شب ماهانه راحت ۳۰ تومن برو تا بالاتر داری اما بستگی داره چند درصد با ارایشگا قرار دادت باشه کجا بزنی کاشتو

مخلوق شعر‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا ۱۵تومن میخاد ببین ناخن کاری این نیست تو سریع بری و بیوفتی تو دوره کار و مشتری بگیری تا یک سا ...

مرسی جیگر با حوصله توضیح دادی عزیزه دلم از این بابت جا افتادن طبیعی میخام بدونم ادم بعد از یک سال روال شدن درامد خوب داره ازش یا مگس پرونی یا اصن هزینه مواد و دستگاه بیشتر میشه یا درامدش

بستگی ب ارایشگاهی ک توش باشی و شهرت داره و اینک باید صبر کنی تا معروف بشی کاشت الان معمولی معمولی با ...

بشه میخام یه لاین بگیرم وسط شهر یا بالا شهر نمیدونم برا شروع زیاده این حرکت یا نه.. ینی ادم بهتره از چ سطحی شروع کنه سالن از خودش باشه یا نه 

مرسی جیگر با حوصله توضیح دادی عزیزه دلم از این بابت جا افتادن طبیعی میخام بدونم ادم بعد از یک سال رو ...

دچرت بگردم هر سوالی داشتی اگه تونستم جواب میدم

درامدش که خوبه ببین شما سوهان و ناخن گیر و نمیدونم عقب زن و یووی و اینارو ک میگیرین این نیست بگین تموم میسه سر سال باید دباره بخرم ن پر هزینه ترینش همیناس ک تا اخرش میشه ازشون استفاده کرد مبمونه لاک ژل و پلی ژل و پودر و لبکویید ک اینا هم هزینشون انقدی نیست ک نتونی بخریش ولی درامدش بیشتر از هزینشه شما فکن  روزانه ۳تا مشتری داشته باشی ۳تا ۳۰۰تومن( کم کم) ۹۰۰تومن روزانه همین درامدت باشه ماهانه۲۷.۳۰تومن درامدته ک حالا ما ۵تومنشو میزاریم هزینه مواد

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

دچرت بگردم هر سوالی داشتی اگه تونستم جواب میدم درامدش که خوبه ببین شما سوهان و ناخن گیر و نمی ...

واییی ابجی جان الهی من فدات شم خیلی هم بهم امید دادی هم خیلی جامع و کامل توضیح دادی سلامت باشی انشالله هر چی از خدا بخای بهت بده من پونزده تومن دارم همینایی که گفتی همه ی سوال من بود هیچی ازش نمیدونم ولی میخام کمکم اشنا شم و اموزش ببینم به نظرت اول کارمو ببرم همون بالا شهر یا از یه جایی مثل سطح متوسط شهر شروع کنم بهتره خواهر؟؟؟ 

واییی ابجی جان الهی من فدات شم خیلی هم بهم امید دادی هم خیلی جامع و کامل توضیح دادی سلامت باشی انشال ...

دورت بگردمم من  فداتشم اخه مرسی بابت دعاهای قشنگت:))

انشالله شمام ک کارتون بگیره و موفق بشی انشااله هرچی صلاحته برات پیش بیاد و موفق باشی فداتشم

اگه بخای درصدی کار کنی برو بالای شهر چون مشتری های بیشتر  میان و بیشترم هزینه میکنن. ولی باز بپرس برو چنتا سالن بببن چند درصد میگیرن از ناخن کاراشون بپرس ببین در روز ونتا مشتری دارن اونی ک بیشترین مشتریو داره برو اونجا

دورت بگردمم من  فداتشم اخه مرسی بابت دعاهای قشنگت:)) انشالله شمام ک کارتون بگیره و موفق ...

قربون تو ابجی قشنگم از ته دلم دعات میکنم مهربونم. 

شوهرم همش میگه یه سالن یا یه جا مخصوص خود خودت بگیر میگم لاین باشه بهتره نیست اره باید پرس و جو هم بکنم حتما. به نظرت تا تو کارش جا بیوفتم چقد طول میکشه اینم بگم یادبگیریم عالیه 

قربون تو ابجی قشنگم از ته دلم دعات میکنم مهربونم.  شوهرم همش میگه یه سالن یا یه جا مخصوص خود خ ...

فداتشم عزیز دلم دورت بگردم

ایشالا که موفق باشی دورت بگردممم من با این دل مهربونی ک داری قطعا موفق میشی🥰🥰💋😘 ایشالا ک سالن خودتوو بزنی جیگر

فداتشم عزیز دلم دورت بگردم ایشالا که موفق باشی دورت بگردممم من با این دل مهربونی ک داری قطعا ...

مرسی خوشگلم خوبی و لطف از شماست مرسی بابت دعای قشنگ و خالصت خدا به قلب پاکت هر چی میخای بده عزیزم مرسی گل مهربونم 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

عزیزم من یجارو میشناسم که هزینه اموزش کاملش خیلی منصفانست وسیله  و ابزار خودش سرکلاس میده خیلیم حرفه ایی و خوبه اگه تهرانی پیجشو میزارم شمارشم میزارم خودت ببین و بپرس nailartist_sanaz1 09351090977

بشه میخام یه لاین بگیرم وسط شهر یا بالا شهر نمیدونم برا شروع زیاده این حرکت یا نه.. ینی ادم بهتره از ...

نه خب برای ناخن کاری سالن از خودت خب معلومه ک نه اگ مثلا میکاپ و شینیون خوب میکنی اونوقت بزن سالن برا خودت ولی بهتره یه مدت تو انواع سالن ها کار کنی قشنگ کار دستت بیاد بعد حالا ایشااله سالن بزنی

مخلوق شعر‌ 
عزیزم من یجارو میشناسم که هزینه اموزش کاملش خیلی منصفانست وسیله  و ابزار خودش سرکلاس میده خیلیم ...

مشهدم مهربون جانم مرسی از لطفت. اما تا حدودی تو پیجش اگ اموزش مجازی باشه هم عالیه. 

نه خب برای ناخن کاری سالن از خودت خب معلومه ک نه اگ مثلا میکاپ و شینیون خوب میکنی اونوقت بزن سالن بر ...

مرسی عزیزه دلم از وقت و توضیح کاملی که دادی گلم یه دنیا مچکر بابت دعای قشنگت سالم باشی