سلام خانمای خوشکل امیدوارم پر انرژی باشید خواهرای مهربونم
خانما یه سوال دارم میخام اگر بشه برم اموزش کاشت ناخن و رشته های مربوط به ناخن میخام بدونم درامد حدودی یک ماهش چقدر؟؟؟ بودجه اولیه چقدر؟ بی زحمت اگر کسی میدونه بگه برای کسب و کار خیلی پیگیرم
اره ولی من تلاش ندارم یعنی یه مدته خیلی درگیر مساعل زندگیم که پیچیده اس شدم یا نه در کل درامدش خوبه حتی تو تمرین هم میتونی پول در بیاری ولی خیلی باید اولش زرنگ باشی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه از این میترسم کل شهرما شده ناخن کار از طرفی ب خانوادم گفتم برم اموزش لیزر تو مطب دکتر کار کنم اج ...
ببین عزیزم همه جا تو هرچیز دست بالا دست زیاده مهم اینه که چقدر خلاق و پویا باشی هرچی بیشتر تلاش کنی مسلما بعد ی مدت نتیجه میگیری ببین همه کار تمیز و مقاوم میخان اگ با تمرین این دوتا رو داشته باشی میان جات و پایه ی ثابت میشی براشون و بلعکس کار خوب مشتری ثابت داره به نظرم برا لیزر هم اگ علاقه داری برو اگ به کار ناخن علاقه نداری انجامش نده چون یه تایم باحوصله ای رو باید برا مشتری انجام بدی بی حوصله باشی کارت نمیگیره میزاری کنار