2777
2789
عنوان

درآمد کاشت ناخن و ناخن کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 16007 بازدید | 41 پست
راضی هستی؟

اره ولی من تلاش ندارم یعنی یه مدته خیلی درگیر مساعل زندگیم که پیچیده اس شدم یا نه در کل درامدش خوبه حتی تو تمرین هم میتونی پول در بیاری ولی خیلی باید اولش زرنگ باشی 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
اره ولی من تلاش ندارم یعنی یه مدته خیلی درگیر مساعل زندگیم که پیچیده اس شدم یا نه در کل درامدش خوبه ...

اخه از این میترسم کل شهرما شده ناخن کار از طرفی ب خانوادم گفتم برم اموزش لیزر تو مطب دکتر کار کنم اجازه نمیدن

لبخند بزن به همه نزار بفهمن چه جهنمی تو سرت هست💥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه از این میترسم کل شهرما شده ناخن کار از طرفی ب خانوادم گفتم برم اموزش لیزر تو مطب دکتر کار کنم اج ...

ببین عزیزم همه جا تو هرچیز دست بالا دست زیاده مهم اینه که چقدر خلاق و پویا باشی هرچی بیشتر تلاش کنی مسلما بعد ی مدت نتیجه میگیری ببین همه کار تمیز و مقاوم میخان اگ با تمرین این دوتا رو داشته باشی میان جات و پایه ی ثابت میشی براشون و بلعکس کار خوب مشتری ثابت داره به نظرم برا لیزر هم اگ علاقه داری برو اگ به کار ناخن علاقه نداری انجامش نده چون یه تایم باحوصله ای رو باید برا مشتری انجام بدی بی حوصله باشی کارت نمیگیره میزاری کنار 

ببین عزیزم همه جا تو هرچیز دست بالا دست زیاده مهم اینه که چقدر خلاق و پویا باشی هرچی بیشتر تلاش کنی ...

راست میگی عزیزم دقیقا منم بی حوصله اصلا ی وضعی

لبخند بزن به همه نزار بفهمن چه جهنمی تو سرت هست💥

راست میگی عزیزم دقیقا منم بی حوصله اصلا ی وضعی

اگ ب کاری علاقه داشته باشی با اشتیاق انجام میدی ببین چی میخای همونو برو به حرف بقیه هم نکن

اگ ب کاری علاقه داشته باشی با اشتیاق انجام میدی ببین چی میخای همونو برو به حرف بقیه هم نکن

سلام گلم چطوره ناخن کاری خوبه؟منم تو فکرشم میگم برای اوایل اشکال ندارد دستگاه های ارزون بخریم بعد دستگاه آپدیت بدیم؟

سلام گلم چطوره ناخن کاری خوبه؟منم تو فکرشم میگم برای اوایل اشکال ندارد دستگاه های ارزون بخریم بعد دس ...

خوبه گلم ولی باید زرنگ باشی برای مشتری گرفتن ولی درامدش عالی اره برای اولش دستگاه یووی بزرگ حتمی و یووی انگشتی و سوهان برقی 

خوبه گلم ولی باید زرنگ باشی برای مشتری گرفتن ولی درامدش عالی اره برای اولش دستگاه یووی بزرگ حتمی و ی ...

ممنون از پاسخگویی فعلا وسایل تاتو خریدم شروع کنم بعد پدیکور پا بعد ناخن

ممنون از پاسخگویی فعلا وسایل تاتو خریدم شروع کنم بعد پدیکور پا بعد ناخن

ببخشید عزیزم دیروز جواب دادم یک مدت زیادی به خاطر دلایلی اصلا نبودم 

اپلاسیون کار و اصلاح کارم هستم چندسال دیگه نمیصرفه

اپلاسیون اونقد سود نداره مثل ناخن و تتو اگر مشتری رو جذب کنی شاید اولش سخته ولی بعد ک ثابت بشن و جا بیوفتی خیلی خوبه