2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از فامیلای شوهرم بودن میگفتن تو فامیلاتون کسی هست مثل خودت واسه پسرم برم خواستگاری

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤
منم از صداقتت خوشم اومد

مرسی عزیزم😍قلبم اکلیلی شد 

آخه با خودم ک تعارف ندارم💁‍♀️

البته صداقت زیادیشم خوب نیست گاهی ب خودم میگم کاش ی دروغ کوچولو گفته بودم انقد دردسر نمیکشیدم

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

از اخلاقم که کسی تابحال تعریف نکرده ولی معمولا این سوالو میپرسن که چشماتون لنزه؟میگم نه طبیعیه میگن وای مث چشمای عروسکاس تابحال این رنگی ندیدیم

یا میپرسن شما ایرانی هستین؟ در جوابم میگن ما که دیدیمت فک کردیم آلمانی یا روس هستی که معمولا آلمانیو بیشتر میگن

این2مورد معمولا بیشترین سوال و مسلما تعریف از زیبایی هم هست دیگه که واسه هر خانمی تعریف از زیبایی بهترین و قشنگترین چیزیه که میتونه بشنوه