2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جون من رازت بگو چیکار کردی مادرشوهرت اینو گفت بخدا من انقده بهشون محبت میکنم اصلا نمیبینن

خدا حفظشون کنه مادر همسرتون‌رو 

مادر همسر من فوت شدند   ماه بودند،سعی میکردم قدرشناس باشم ، فاصله ای ایجاد نکنم با بودنم بین ایشون و همسرم،احترامشون رو نگه دارم و ... انتظاری نداشتند جز اینکه ببینن حال ما خوبه

این جمله که گفتم رو ، زمانی بهم گفتند که به اصرار من اومده بودند چند روزی خونه ما که مراقبت کنیم ازشون ، وقت رفتن به شوخی گفتم انقدر بد گذشته خونه ما ؟ گفت خونه ی تو قصره ، تو تاج رو سرمی ... اما بذار برم خسته ای کمر درد گرفتی و بقیه هم کمی ازم مراقبت کنند

گفتم کی گفته کمر درد دارم؟به خنده گفتم عیب روی عروس خوشگلت نذار ، گفت تو نگفتی خودم که میبینم خسته میشی و حرفی نمیزنی ...

با این نوشته ها مکالمات اون روزمون اومد جلوی چشام ❤️روحشون شاد

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

تعریف که زیاد کردن دور و بریا، ولی تعریف همسر یک چیز دیگه، گفت این قدر که تو دوست دارم و به فکرتم، خودمو دوست ندارم 😍😍 اشک تو چشمام جمع شده بود این حرفو زد 😙😙 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
به به😍😍

🙃🙃🙃

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

ببخشید شما شغل خاصی دارین؟

پرستارم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂