2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه‌منم بزرگه 

میگن بخاطر سردی رحم دور شکم بزرگ میشه.

فقط رژیم و پیاده روی میتونه سایزشو بیاره پایین

پیاده روی معجزه میکنه

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
من دوساله زایمان کردم اما شکمم مونده

من ک سه ساله زایمان  کردم شکمم مث هشت ماه ها مونده

رژیم گرفتم شکم آب شد اما بازم خوردم برگشت دیگ انگیزه ندارم

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
چه رژیمی گرفتی؟چند ماه

آبان شروع کردم تا عید لاغرشدم پیاده روی ام میکردم رژیم کالری شمار مانکن میرفتم.یه گروه بوده همین نی نی سایت با اونا باهم رژیم می‌گرفتیم امضامو بخونی متوجه میشی اما عید اومد پرخوری من شروع شد

رژیم بگیر غذاتو کن.مثلن ده قاشق برنج میخوری یهویی خیلی کم نکن بکن ۷ قاشق بعد چن کیلو کم کردی بازم از برنج کم کن نون خورشت اتم مث برنج.

فقط تونسی بین ۴۵ دیقه تا یکساعت حتمن پیاده روی کن 

خیلی خیلی تاثیرداره حتی بیشتر از رژیم گرفتن