2777
2789
عنوان

یک ماه و چند روزه زایمان کردم اما شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 72 پست
ببخشید تا جلوگیری نمیکنه حاضر به رابطه نشید همون شش ماه رو از رابطه محرومش کنید کاملا جدی گفتم

اونم دست ب چونه میشینه ب این نگاه میکنه تا اجازه ی ورود بده 😒 راهکار ندید شما لطفا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۶ماه کافور بدم بخوره؟عزیزم من مشکلم جدید نظر بدین واقعا چکار کنم

ببین بستگی داره سقط کرده باشی یا زایمان کرده باشی 

اگه زایمان کرده باشی سه ماه بعدش میتونی بچه دار بشی 

منم ۷ماه زایمان کردم ولی بچم بعد۵روز زنده موندن فوت کرد

دکتر بهت گفته ۶ماه بعدش اقدام کن من بهت میگم یکسال بعدش اقدام کن 

رحم من بعد یکسال کامل پوست انداخت و تمیز شد 

علت فوت بچت چی بود اگه ناراحت نمیشی بگو

ببخشید اما گفتنش حالمو بد میکنه

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
ببین بستگی داره سقط کرده باشی یا زایمان کرده باشی  اگه زایمان کرده باشی سه ماه بعدش میتونی بچه ...

زایمان کردم گلم

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
اونم دست ب چونه میشینه ب این نگاه میکنه تا اجازه ی ورود بده 😒 راهکار ندید شما لطفا  

نه پس شما راهکار بدید

یه ماهه بچه از دست داده رژ قرمز بزنه و لباس زیر قرمز بپوشه و در خدمت شوهر باشه خوبه ؟!! 

مرده حال و روز زنش رو درک نمیکنه که یک ماهه بچه اش رو از دست داده ،یک ماهه زایمان طبیعی کرده ،

یه جلوگیری چیه که انجام نده اتفاقا استارتر باید خیلی عالی حالش رو بگیره و اجازه ی رابطه نده

سلام  ای ی و دی بهترین راهکاره  چون قرص عوارض داره  ایودی رو میذاری و هر وقتم نخو ...

ممنون .هزینش زیاده ؟

حتما دستگاه بزار . چقدر بی ملاحظه است شوهرت. عقل نداره انگار. اه

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.