2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد ورامین و مردمانش چیه

1324 بازدید | 19 پست

ســلام دوستان

خودم تهرانم اما خواستگاری دارم که از قوم های اصیل و قدیمی ورامین هست.  خانواده مذهبی و خودشم شدیدا معتقده

من خیلی مذهبی نیستم میگه پوشش کامل باید باشه

ادم خوبیه با شغل خوب

بنظرتون ورامین چطور جاییه

میتونم دووم بیارم؟؟ 

اشتباهه البته نه برای ورامینی بودنش 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کسی بخواپ راجب پوششم بزور مجبورم کنه عوض شم رو قبول نمیکنم شوهرم وقتی تو ماشین سواریم اصرار داره برشدت حجاب رعایت کنم منم اهمیت نمیدم جوری ک راحتم میشینم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
من کسی بخواپ راجب پوششم بزور مجبورم کنه عوض شم رو قبول نمیکنم شوهرم وقتی تو ماشین سواریم اصرار داره ...

اوکی ولی اگه فقط تو ماشین میگه برای جریمه‌ست 😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من ورامین زندگی میکنم ولی اصالتا ورامینی نیستم

همه جاااا ادم خوبو بد داره ادم حتی با اعضای خانوادش هم تفاوت داره چ برسه ب ادمای ی شهر شما ببین چجور ادمیه

و تفاوتی ک میگی چقدره اگ نمیتونی کنار بیای قبول نکن

فقط میدونم ورامینیای اصیل لامصبا خیلی پولدان😁😅 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
محل زندگیش به کنار الان بحث سراینه که ببینی میتونی با خواسته هاش کناربیای؟

خودمم ازین بابت نگرانم... 

مانتویی هستم اما پوشیده 

میگه توخونمون همه روبگیر هستن

باید تو ام محجبه تر شی

اوکی ولی اگه فقط تو ماشین میگه برای جریمه‌ست 😂

ن شهر ما خیلی محروم دور افتاده اس کلا تو شهر دوربین نداریم فق تو شهر قسمت بازار ک یخورده شلوغه پلیس راهنمایی زانندگی وایستادع ک اصلا برا حجاب گیر نمیدن🥲😂

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بخاطر هیچکس خودتو تغییر نده. پس فردا کوچکترین ناراحتی برات پیش بیاد همش غصه میخوری و شاید منت هم سرش بذاری که بخاطرش خودتو تغییر دادی

و در ضمن من شخصا حاضر نیستم از تهران برم ورامین زندگی کنم مگر اینکه بخاطر عشق زندگیم باشه چون شوهرم عشقمه همه وجودمه هر جای دنیا که بره باهاش میرم

بخاطر اختلاف عقیدتی که داریم درسته؟ 

بله

مگه مجبوری، که حالا بیایی ببینی میتونی دووم بیاری یا نه

اصلا همین ک این سوال به ذهنت اومده یعنی نه 😂

من ورامین زندگی میکنم ولی اصالتا ورامینی نیستم همه جاااا ادم خوبو بد داره ادم حتی با اعضای خانوادش ...

مرسی که گفتی عزیزم

اگ شما بودی بنظرت قبول میکردی؟ 

چون تاکید هم داره ک من دوسندارم همسرم بره سرکار

من معلم زبانم

هی میگه دوسندارم زن بره سرکار

الانم انقدر دودل بودم تاپیک گذاشتم