مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من کسی بخواپ راجب پوششم بزور مجبورم کنه عوض شم رو قبول نمیکنم شوهرم وقتی تو ماشین سواریم اصرار داره ...
اوکی ولی اگه فقط تو ماشین میگه برای جریمهست 😂
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
ن شهر ما خیلی محروم دور افتاده اس کلا تو شهر دوربین نداریم فق تو شهر قسمت بازار ک یخورده شلوغه پلیس راهنمایی زانندگی وایستادع ک اصلا برا حجاب گیر نمیدن🥲😂
زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
مگه مجبوری، که حالا بیایی ببینی میتونی دووم بیاری یا نه
اصلا همین ک این سوال به ذهنت اومده یعنی نه 😂