2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد ورامین و مردمانش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 19 پست

امروز حجابه فردا هزارتا چیز دیگه اضافه میشه

با این حرف نزن و با اون نخند و چرا پیش اون نشستی و ...

از الان میگه خونه ما فلان جورن، یعنی از فردا هر کاری اونا کردن اون درسته و شما هم باید مثل اونا باشی و عقیده خودت هیچه

حتی نمیگه من دوست دارم محجبه باشی، این خواسته و رفتار خانوادشه که میخواد تحمیل کنه و این موضوع شدیدا خطرناکه

سخت تر از انتظار کشیدن،منتظر چیزی نبودنه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم ازین بابت نگرانم...  مانتویی هستم اما پوشیده  میگه توخونمون همه روبگیر هستن باید ...

معمولا توخواستگاری تاحد کمی از توقعاتشونو میگن که طرفشون نترسه وجواب منفی بده.این آقا به نظرم بعدازدواج ازاینی که میگه سختگیرترمیشه.بعداینکه خودت میگی مانتویی هستی و پوشیده باید ببینی سختت نیست بااون شرایط بخوای زندگی کنی.هرچی ک میگه تو دوبرابرش کن

مرسی که گفتی عزیزم اگ شما بودی بنظرت قبول میکردی؟  چون تاکید هم داره ک من دوسندارم همسرم بره ...

من خودم بی حجاب نیستم معمولیم مثلا از چادر بدم نمیاد ولی خوشمم نمیاد ولی یکی بیاد بگه حتمااا باید چادری باشی قبول نمیکنم🙄 و نکردم قبلا یکی بود

ولی شما خودت مهمی ببین در چ حده میتونی کنار بیای یا  نمیتونی اصلا طرفت چی میخواد ازت بسنج و تصمیم بگیر 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
معمولا توخواستگاری تاحد کمی از توقعاتشونو میگن که طرفشون نترسه وجواب منفی بده.این آقا به نظرم بعدازد ...

وای اره راست میگییییی

دو روزه دارم کلنجار میرم باخودم

نتونستم مثل ادم تصمیم بگیرم😅