2777
2789
عنوان

از علائم زیاد درس خوندن 😂😂😂

2228 بازدید | 4 پست

دیروز زیادی خسته بودم یعنی ۳شب خوابیده بودم ۶پاشده بودم رفته بودم مدرسه ۳اومدم حتی وقت نکردم لباسامو در بیارم با همونا نشستم تا۴خوندم و رفتم کلاس زبان تا۶/۵و از اون زمان هم تا۲شب خوندم دیگه ۲شب کنارم رفت رو تخت بعد ساعت۳/۵بود نمیدونم از نگرانی بود یا چی یکدفعه ای پاشدم حاضر شدم کیفمو برداشتم داشتم میرفتم کفشمو بپوشم بابام جلومو گرفت که ۳/۵نصفه شبه😑😂جالبیش اینجاس داشتم بهش میگفتم آره می‌دونم دیرم شده حتی نتوانستم صبحونه بخورم میرم تو راه کیک میخرم میخورم 😂😂😂واقعا دارم نگران خودم میشم تا کنکور روانی نشم صلواات

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)
از خستگی زیاده یه چند روز به خودت استراحت بده

وقت ندارم 

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم درس خوندن مال هرکسی نیست مال معتاد و مست و آرایش کرده و معطر آدم عادی نمی تونه بره اونجا درس بخونه یا پر ریش منفور ضمنا کالج با دبیرستان یکیه نمونه سوالات پیام نور بخونید جواب و سوال برعکس کنید ایکاش جزوات مدرسان شریف به هممون بدن یکی باشه خلاص شیم چون مگه بسیک فرق می کنه  برای محاسبات اعداد رو تغییر بدین به امید اینکه این نوشته های همه جا گسترش پیدا کنه بچه ها بخونن