2777
2789
منم اکثرا تنها میرم ،شوهرم سر کار میره با مامانمم برم میگه چرا اومدی بیمارستان شخصی یا بیمه باید خصو ...

منم اکثرا تنها میرم،اتفاقا راحترم‌ . ۲ روز پیش رفتم سرم و آمپول زدمو اومدم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اکثرا تنها میرم،اتفاقا راحترم‌ . ۲ روز پیش رفتم سرم و آمپول زدمو اومدم.

من ناراخت میشم ،خیلی به ندرت شوهرم میاد البتع درکش میکنم چون سر کاره ،منم خودم دیروز رفته بودم دکتر زنان برا سونو و آزمایش ،

منم اکثرا تنها میرم ،شوهرم سر کار میره با مامانمم برم میگه چرا اومدی بیمارستان شخصی یا بیمه باید خصو ...

منم هر وقت تنها رفتم حس بدی بهم‌دست میده البته گاهی ک شوهرم کار باشه مامانم خودش نمیزاره تنها برم باهام میاد 

منم هر وقت تنها رفتم حس بدی بهم‌دست میده البته گاهی ک شوهرم کار باشه مامانم خودش نمیزاره تنها برم با ...

منم حس بدی بهم دس میده انگار تو دنیا کسی و ندارم مامانم اصلا همراهی نمیکنه و انقد غر میزنه ترجیح میدم خودم تنهایی برم 

منم همش درگیره این چیزا م ..‌ دوست ندارم،فک کنه همش مریضم

من سر بارداری میرم والا برا سرماخوردگی نمیرم ،دفعه پیش که سقط شد حتی موقع سقط خودم رفتم بیمارستان و سونو و...این بارم که رفته بودم برا آز بارداری باز تنها رفته بودم