2777
2789

دوستان تو رو به خدا قسم اگر ذکر یا دعایی میدونید بهم بگید برای ازدواج زود و موفق . به خدا نمیدونید تو چه حالیم قلبم داره میترکه نفسم بالا نمیاد با گریه دارم مینویسم دیگه نمیتونم تحمل کنم وضعیتیم رو به خدا خواستگار زیاد دارم ولی نمیدونم چرا سر نمیگیره چی بخونم کجا برم چیکار کنم . گاهی میگم شاید قسمت این بوده نمیخوام خدای نکرده جوری بشه بعدا پشیمون بشم از درخواستم ولی تحمل این وضعیتم سخته برام نمیتونم توضیح بدم چرا خدا منو نمیبینه آخه بس نیست به نظرش ؟؟؟؟؟؟؟ نمیدونم چه گناهی کردم آخه هم سن های من دارن بچه بزرگ میکنن همه دوستام متاهلن و من..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از نماز صبح سوره یاسین بخون ، ذکر یاعلی زیاد بگو ، استغفار هم قبلش ، چهل روز  زیارت عاشورا نذر کن

مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید.این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”
چطور خواستگار داری جور نمیشه خب حتما خودت نمیخای

زیاد واقعا. ولی یا به دلم نمیشینن نمیتونم قبول کنم یا اگر میشینن دوباره یه چیز میشه به هم میخوره بعضیاشون چندین بار میان میرن زنگ میزنن ولی نمیتونم بله بگم واقعا از ته دلم نمیتونم 

یه مدت دعا و ذکر و توسل زیاد کردم نشده😔

به سحر و جادو اعتقاد داری ؟

مسولیت زندگیتان را به عهده بگیرید.این را بدانید … فقط شما هستید که میتوانید خودتان را به جایی که میخواهید برسانید، نه هیچکس دیگری”

سلام دوست عزیز

این نوشته رو مینویسم به یادگار بماند شاید یک روز کسی بخواند بدردش خورد

این حرفایی که مینویسم خودم آنهارو زندگی کردم 

من کل عمرمو هدر دادم بخاطر ازدواج الان ۳۵سالمه مجردم

نفهمیدم چطور زندگی کردم نفهمیدم جوانیم چطور گذشت

نه از دانشگاه لذت بردم نه از مسیر زندگیم 

شب و روزم به خواسته ام چسبیده بودم  و  با حس نیاز  از خداوند درخواست میکردم 

هر شخصی خدا در مسیرم قرار میداد همونی بود که من میخواستم ولی جوری باهاش رفتار میکردم که اونو فرشته نجات میدیدم فقط خواستم از وضع زندگی کنونی فرار کنم

اخرش جوری رفتار میکرد و خود به خود رابطه از بین میرفت

مقضر وابستگی من بود....

دریغ از اینکه من هنوز باید رشد کنم  در هر سنی باشی باید به تکامل برسی. دست از مقاومت و لجبازی بر دارم با خواست خداوند

همه رو شریک قرار میدادم بجای خداوند از آنها کمک میخواستم مستقیم و غیر مستقیم برای امر ازدواجم 

میخواهی به خواسته ات برسی بخدا بسپار بهش نچسب میدانم آسااااان نیست 

ولی رهاش کن برای خودت برای دلت برای اینده ات خودت را بسپار بخدا 

نه زبانی بلکه دلی 

مطمئن باش خداوند در زمان و مکان مناسب شخصی در مسیرت قرار میده که لیاقت تورو داشته باشه

به سحر و جادو اعتقاد داری ؟

حقیمتش نه زیاد. چون میدونم قدرت خدا برتر و بالاتر از همه اس. میشه توضیح بدی چجوریه مگه اصلا طرف میتونه؟ آخه چرا؟ من به کسی بدی نکردم از کجا بفهمم

حقیمتش نه زیاد. چون میدونم قدرت خدا برتر و بالاتر از همه اس. میشه توضیح بدی چجوریه مگه اصلا طرف میتو ...

منم به کسی بدی نکرده بودم ولی همیشه یه سری آدم حسود و مریض پیدا میشن که دنبال این کارا برن و زندگی ها رو بهم بریزم ، صد البته که قدرت خدا برتره ولی این موضوع وجود داره و خیلی از زندگی هارو بهم ریخته ،  به قرآن  متوسل شو و سوره بقره بخون چهل روز ، کم کم متوجه باز شدن  گره ها میشی مطمئن باش