2777
2789
عنوان

بیاین

66 بازدید | 10 پست

دوستان پدر من در جنگ ایران و عراق در یکی از استانهای غربی کشور در بمباران شهری مجروح میشه و سریع به تهران منتقلش میکنن و ۶ تا ترکش از بدن خارج میشه و دوتای دیگه بعلت نزدیکی بودن ب نخاع و دیگری ب قلب خارج نمیکنن 

چون پدر من شناسنامه همراهش نبوده در جریان ثبت المثنی بوده و هویت اش رو دقیق ذکر نمیکنه چون حال جسمی خوبی نداشته الان بنیاد ایثارگران قبول نمیکنه این قضیه رو  

پدر من ب شدت دچار مشکل شده بعد اون جریان

کسی می‌تونه راهنمایی کنه چطور پیگیری کنم خیلی سریع جواب بگیرم 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
برو بنیاد ایثارگران در میدان فاطمی تهران یا کسبو داری بفرستید اونجا

مرسی عزیزم اونا میگن باید بری بنیاد ایثارگران استان خودتون ☹️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب مگه نرفتی؟!

رفتم قبول نمیکنن مدارکو 

نمی‌دونم باید چیکار کنم 🥺

خب ایرادی که میگیرن چیع

اینکه چرا شناسنامه همراهش نبوده 

اون موقع شناسنامه نداشته و پیگیر بوده ثبت احوال برا گرفتنش

اینکه چرا شناسنامه همراهش نبوده اون موقع شناسنامه نداشته و پیگیر بوده ثبت احوال برا گرفتنش

عجب!!

نمیدونستم تو جنگ باید شناسنامه ببرن و پلاک گردنی کشکه.

اینکه ولی بعد این همه سال دارین پیگیری میکنی واقعا خب یه جوریه همون اوایل سفت میگرفتین حتی شده با استشهاد.

الانم اگه میتونی از ثبت احوال مدارکی تهیه کن که اون زمان نشون بده پدرت برای المثتی درحال اقدام بوده چاره دیگه نداری برای اثبات

عجب!!نمیدونستم تو جنگ باید شناسنامه ببرن و پلاک گردنی کشکه.اینکه ولی بعد این همه سال دارین پیگیری می ...

پلاک گردنی نبوده جزو شهروندانی بود ک بمباران‌ شهری مجروح اش کرده 

اوایل بابام می‌گفت رفتم بنیاد هی دیدم این دست اون دست میکنن از خیرش گذشتم حوصله و اعصاب کار اداری رو نداره ،

ولی من خیلی تخت فشارم ک چرا نباید اینا قبول کنن خیلیا دارن ازش استفاده میکنن و از ما فقط بابام دردش رو تحمل میکنه

پلاک گردنی نبوده جزو شهروندانی بود ک بمباران‌ شهری مجروح اش کرده اوایل بابام می‌گفت رفتم بنیاد هی دی ...

همونی که گفتم برو مدارکی تهیه کن از ثبت اخوال که بتپنی ثابت کنی اون موقع درخواست المثنی داده بوده اینو ببر بکن تو چشم بنیاد

همونی که گفتم برو مدارکی تهیه کن از ثبت اخوال که بتپنی ثابت کنی اون موقع درخواست المثنی داده بوده ای ...

مرسی عزیزم 🙂❤️