2777
2789
عنوان

ذکر یا دعای مجرب برای برآورده به خیر شدن فوری حاجت

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 41 پست
شما دقیقا چیکار کردی؟ شما ازدواج کردین یا هنوز مجردین؟ 

بیا خاص 

کافیه عزت نفسمون رو از نو بسازیم و روی ایمان قلبی کارکنیم 

اینا چندتا کلمه کل زندگی هستن

تمام  رفتارایی که فکر میکنی در زندگیت اشتباه بودن  رو داخل برگه بنویس و آنهارو با رفتار درست جایگزین کن 

مثلا من از خودم میگذشتم برای همه فکر میکردم این احترامه

اخر سر این اشخاصی که بهشون بها دادم ازشون ضربه میدیدم 

احترام چیز خیلی خوبیه ولی اونو با بی ارزش کردن خود اشتباه نگیریم

تا به خودت بها ندی از مردم توقع  رفتار باب دلت رو نداشته باش

بیا خاص  کافیه عزت نفسمون رو از نو بسازیم و روی ایمان قلبی کارکنیم  اینا چندتا کلمه ک ...

خاص چیه؟ من عمرم رو هدر دادم به خاطر دلسوزی بیش از حد وگرنه الان یه بچه ام داشتم و حرف نمیشنیدم از دوستام هستن هیچ هنر و اخلاقی ندارن نه حتی ظاهر قشنگی ولی یه زندگی داره آدم حسرتشو میخوره ولی من اصلا حرفام اینا نیست خب تو یه دورانی خودم نخواستم الان که میخوام خدا چرا جور نمیکنه حال و احوال منو میبینه دیکه بس که گریه کردم دلم شکست اعصابم به هم ریخت فکر میکنم دیگه هیچ ذوق و شوقی برای زندگی آینده ام نخواهم داشت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10831469/سلام-دخترانی-که-خواستگار-ندارند-از-مرحوم-آیت-الله-بهجت-رحمة-الله-علیه-سوال-کردن

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10864249/برای-ازدواج-شرایط-مناسب-خانوادگی-نداشتیم-اما-با-این-نذر-ازدواج-کردیم

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2239203&slug=از-واسطه-دعای-شهدا-حاجت-گرفتم&postId=167274288

سلام عزیرم خوبی ببین خواهر منم همینجوری بود البته ماله خواهرم سحر بود هر کاری میکرد ازدواجش نمبشد اخرش موقع اذان ظهر یوره بقره گذاشت تا چهل روز تقریبا چله نصف سده لود ک میگفت ناخوداگاه میرم حرم نماز جعفر طیارو میخونم بعد یه مهمون  برامون از یه شهر دیگ اومد خواهرمو دید همون سب خاستگاری کرد والان نامزد هستن ابنو بگم ک بقره خیلی تاثیر داره 

سلام عزیرم خوبی ببین خواهر منم همینجوری بود البته ماله خواهرم سحر بود هر کاری میکرد ازدواجش نمبشد اخ ...

سلام عزیزم ممنونم ازت چشم انجام میدم. خیر ببینی برام دعا کن لطفا

عزیزم امیدوارم خیلی زود حاجت روا بشی

منم مثل خودتم ، دعا می‌کنم امسال به حق همین ساعت هر دوتامون عروس بشیم با اون ملاک‌های که مدنظرم هست و سال بعد این موقع سر خونه زندگی خودمون باشیم ، آمین 🥲🙏🏻

عزیزم امیدوارم خیلی زود حاجت روا بشی منم مثل خودتم ، دعا می‌کنم امسال به حق همین ساعت هر دوتامون عر ...

الهی امین🙏 قربون دل مهربونت هر وقت یادم افتادی دعام کن خیلی محتاجم