2777
2789
عنوان

بیایین از اخلاقای بدمون بگیم 😁🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 51 پست

چقدر شبیه خواهر شوهرمی🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی دلم براش میسوزه همه چی داره ولی داره از حسودی داره خشک میشه

سعی کردم غیر مستقیم بهش بفهمونم که کارش غلطه ولی اصلا تغییر نکرد🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣 وای نه من نباید بخندم🤭🤭🤭

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت ازت راضیه ؟؟

بمیرم برای دلش 😅😅😅

خیلی مرد خوبیه 

خدا رو هزار بار شکر زندگیم خوبه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

تنبل 

خوابالو 

بی ادب (بامزه تو خونه )

یکم یه دنده و لججباز

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

تولدامون از رگ گردن نزدیک تره هااا من ۱۰ هستم از همین الان دارم برنامه ریزی میکنممم

برادر زادم و زن داداشم هم دی ماهی هستن یکیشون زن داداشم دوم دی برادرزادم سوم دوتاشون عشققق منن 

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

شانس داری دیگ  کاش یکی ام منو  اینجوری گردن بگیره  🤣

تو روحت😂😂😂😂 انگار خواهر شوهره 

شانس داری چیه خواهر ؟ باید بگی از خداش هم باشه  

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اونم مهر ماهیه ؟😂😁

متولد ۶۰ ول ماه تولدش🤔🤔🤔🤔 یادم نیس،خخخخ الآن لو رفتم که برام مهم نیس؟!🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️