از دمنوشهای مناسب این روزها که هوا به سمت خنک شدن و سرد شدن میره پرسیده بودید، شاید ذهن شما بیشتر به دنبال نوشیدن دمنوش زنجبیل باشد و آویشن، پونه و دارچین و ...
اما به دمنوش سیب و هل توجه ویژهای داشته باشید:
هل در کاهش استرس، رفع افسردگی، تقویت قلب و معده بسیار ارزشمند است.
این دانه معطر حتما باید شکسته شده و سپس دمنوش شود تا حداکثر عصاره آن خارج شود.
اگر قطعاتی سیب تازه یا خشک را به دمنوش هل خود اضافه کنید، اجازه دهید با درب بسته نیم ساعتی استراحت کند و سپس سرو کنید دمنوشی آرام بخش و مقوی جان و تن نوشیدهاید. حتما پیش از نوشیدن لحظاتی ببوییدش تا عطر آن جانتان را تازه کند!
طرز تهیه سه یا چهار تکه کوچک سیب به ازای هر نفر و یک یا دو عدد هل شکسته که با درب بسته نیم ساعت دم بکشد، میتوانید روی حرارت بگذارید یا در لیوان دمنوش درست کنید، روی کتری که دم بکشد، معطرتر میشود.
این دمنوش در همه سنین و همه افراد قابل توصیه و ایمن است. اثر ضد افسردگی و کنترل استرس آن بسیار قابل توجه بوده و برای دلبندان در حال تحصیل به سبب استفاده زیاد از وسایلی مثل تبلت، لپتاپ و کامپیوتر و گوشی انتخاب خوبی محسوب میشود .