2777
2789
عنوان

بیایین از اخلاقای بدمون بگیم 😁🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 51 پست

کینه ایم🤦‍♀️مهربونم و تا حالا تمام سعی ام رو کردم که دل کسی رو نشکونم موفق هم بودم فقط کینه ای بودنم داره خودمو از درون نابود میکنه همش حرفایی که ناراحتم کردن رو یاداوری میکنم 

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سدت کینه ای اممممممم

خیلی خصلت بدیه خودتو تغییر بده

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

وسط دعوا و اعصاب خوردیم یهو خندم میگیره باعث میشه اطرافیانم بویژه همسرم منو جدی نگیرن بهمن ماهی ام

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

شدیدا کمال گرا

احساساتی و زود رنج 

عصبی و قلدر

وسواس فکری و جسمی 

خوبی هام😅 

آشپز قابل

هوش اقتصادی بالا 

زرنگ و کاری 

از خود گذشته برای خانواده 

تیر ماهی

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
مامان منم مث تو عه 😒

خیلی بده واقعا دلم میخاد کاملا جدی باشم اینم بگم عصبی بشم دیگه فرقی نداره کجا هستم همه چی از دهنم در میاد

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤