2777
2789
عنوان

بیایین از اخلاقای بدمون بگیم 😁🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 51 پست

اخلاقای بد: بلد نیستم نه بگم  احساساتیم هرکی گریه کنه جلوم منم میشینم پابه پاش گریه میکنم.   کدبانو هم نیستم😁

اخلاقای خوب: مهربونم  صبورم. رازدارم.   اهل خاله زنک بازی و غیبت و.... نیستم.  با ادب هستم.  کلا دنبال عدالت و برابری و صلح و آرامشم🥰 شوهر هم دارم آقایون نیان درخواست دوستی بدن😤

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسیار لجباز یه دنده زور تو کار من نیست زیر بار حرف زور نمیرم حرف زور تو کت من نمیره زور هم به کسی نمیگم .

اصلا نمیدونم حسادت چیه به هیچ احدی حسادت نکردم و نمیکنم 

دیر عصبی میشم و اما اگه عصبی بشم مثل انبار باروت منفجر میشم 

دوست و رفیق کم دارم اما اونی که دارم از همه لحاظ از من بهتره چون همیشه دوست دارم رفیقم از من سر تر باشه و عاقل تر 

کار بد بکنم خودم متوجه میشم و عذر خواهی منو کوچیک نمیکنه حتی اکه از من خیلی کوچیکتر باشه عذر خواهی میکنم 

معمولا ادمهارو که با من یا من با اونا سازگار نیستم درست نمیکنم فقط کنار میزارم 

حرف آدمها و نظر بقیه اصلاااااا برام مهم نیست 

کسی بخواد با حرف آزارم بده همونجا در جا جواب دارم براش که تا ماه ها نشینم بگم ایکاش اینو میگفتم ایکاش اونو میگفتم 

کسی برام تموم بشه محاله دیگه برگرده تو زندگیم محال.....

اتفاقا لو رفتی ک برات مهمه 

نه جدی ماه تولدش رو نمیدونم

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
بسیار لجباز یه دنده زور تو کار من نیست زیر بار حرف زور نمیرم حرف زور تو کت من نمیره زور هم به کسی نم ...

تو چقدرررر منییییییییییی😵‍💫😐🥺🥺🥺🥺🥺

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

وابستگی ب کسی ندارم خیلی زود از زندگیم پاکشون میکنم هرکی ک باشه .....زود رنجم بدجور 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭