2777
2789
عنوان

از دست همسرم دلم گرفته

232 بازدید | 18 پست

بچه ها من نیم ساعت پیش تاپیک زدم الان تاپیک جدید زدم درددل کنم دلم گرفته باهلم حرف بزنین

۶ سال باهمسرم دوس بودم بعد ۶ سال تو اوج بی پولی اومد جلو بابام گفت دوس دارین همو میسازین باهم

رفتیم سرکار خونه گرفتیم خوب بودیم 

یسری عیب و ایرادا خونوادش داشتن این طرف اونا بود ن من

ی فامیل فوق بی ادب داره ک بازنش میاد خونه ما هی چرت میگه میگم اینو نزار بیاد خوشم نمیاد ازش هگش میخاد شوهرمو مجردی ببره بیرون و فلان ادم خوبی نیس

شوهرم میگه ن زشته

الان خداروشکررررر چندوقتیه نمیان پیشمون شوهرم گیر داده تو مقصری تو فلانی ک همه رو داری دور میکنی ازمون

میگم اقااااا من با کسی میخام در ارتباط باشم ک احترام بزاره بمن ن اینکه فقط چرت و پ رت بگه 

این میگه از حماقتته این اخلاقت😏😏 جدیدا فقط ب حرف مامانشه دیشب میگه بخای منو از همه دور کنی شرمندتم ادامه نمیدم 

بعد برگشته تو روم میگه من ماگانمو از تو بیشتر دوس دارم ( باشه مامانشه داشته باشه ن اینکه جلو روم بگه) واقعا ناراحت شدم ازش خسته شدم از زندگیم

مقصر همه اخلاقای بدم خودشه ولی میگه تو مشکل داری

ازین مدلاست ک ریز ریز حرصت میده تهش میگه مشکل از توعه ن من 

بچه ها خستم هم دوستش دارم هم ازش خسته شدم اصلا ب حرف من گوش نمیده انگار من ادم نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای که چقدر از این حرف بدم اومد که گفتی بهت گفته مادرشو بیشتر دوست داره،اصلا وقتی کسی این حروفو میزنه یعنی شعور و درک زندگی مشترکو نداره،اون الان ازدواج کرده و اولویت زندگیش شمایین،بعدش هم اصلا مادر جایگاهش با همسر فرق داره و اصلا نمیشه گفت کدومو بیشتر از اون میشه دوست داشت،واقعا براش متاسفم این حروفو زده که شما رو اذیت کنه،خیلی سخته این چیزایی که گفتی چند ساله ازدواج کردی؟انگار خیلی رفتاراش خام و بچه گانست

چطور تو این ۶ سال نشناختیش که دوس بودین    

اینقد خوب بودیم باهم از وقتی خونوادش اومدن وسط ی مدل دیگه شده 

تو دوستی ک خونواده مطرح نیس 

وقتی ازدواج میکنی تازه میفهمی چ داستانیه

بگو تو تویه این زندگی باید همسرت اولویت زندگیت باشه نکه بقیه رو جلو چشم من بیاری و احترام نزاری برام چون اونا ناراحت نشن یا بخوان میان خونمون منو ناراحت کنی

پس من چی کجای این زندگی ام 

چشم و چراغ خونه زنه این مردا با حرفای تلخشون چنان ضربه ای میزنن به زن که اون حوصله و حال و‌رمقی برای زندگی نمیمونه

وااای که چقدر از این حرف بدم اومد که گفتی بهت گفته مادرشو بیشتر دوست داره،اصلا وقتی کسی این حرو ...

۱ سالو نیم ازدواج کردم

دقیقا رفتاراش بچگانس

میتونه خیلی قشنگ اداره کنه همه چیو ولی میخاد لج منو در بیاره میگه تو با همه بدی

میگم خب احمق طرف یچیزی میگه یکاری میکنه ک من مشکل دارم باهاش مریضم مگه الکی با همه بد باشم خستم خسته 

بگو تو تویه این زندگی باید همسرت اولویت زندگیت باشه نکه بقیه رو جلو چشم من بیاری و احترام نزاری برام ...

دقیقا هیچ رمقی ندارم ۲۶ سالمه انگار ۶۰ سال سن دارم اینقد بی حوصله و عصبی شدم 

بهش هزار بار گفتم 

گوش نمیده

۱ سالو نیم ازدواج کردم دقیقا رفتاراش بچگانس میتونه خیلی قشنگ اداره کنه همه چیو ولی میخاد لج منو در ...

خب پس خداروشکر اوایل زندگی،اوایل زندگی پر از این تناقض هاست،دوتا آدم با دوتا سطح فکر قراره با هم به تفاهم و آرامش برسن ،اگه زندگیتو دوست داری سعی کن اوضاع رو عوض کنی،ولی گاهی وقتا هم سکوت همیشه چاره ساز نیست،باید طرفتو بشناسی و قلقش دستت بیاد و بدونی باید چجوری با احترام جلوش وایستی