2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست همسرم و خونوادش

190 بازدید | 20 پست

بچه ها راهنمایب

من تیروییدمو عمل کردم یکی از فامیلای مامان همسرم ک خیلییییی بهشون نزدیکه ن بهم زنگ زد ن اومد دیدنم منم انتظار نداشتم ازش به هیچ وجه

الان خاهر اون خانوم ک من کلا یبار دیدمش و اصلا باهاش رابطه نداریم پاش شکسته 

مامان همسرم زنگ زده برید بیمارستان عیادتش زشته.منم امروز گفتم بریم دیدنش ک گفتن مرخص شده 

همسرم گیر داده بریم خونه داداشش عیادت 

میگم بابا من نمیخام بیام واقعا اینهمه اصرار ب عیادت نمیفهمم اگه ام نرم دعوامون میشه چیکار کنم 

اصلا دوس ندارم برم اخه هیچ ربطی ندارم بهشون اصلا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر منم همینه فامیلاش عین قوم مقول فقط موقع خوردن یادمون میوفتن عوضش ی اب جا ب جا شه خونشون میگه بریم عیادت زندایش دماغشو عمل کرده کلید کرده بریم عیادتش😐

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
برو عیادتش بهشون با خنده بگو منم عمل کردم دوست داشتم شماهم بیاین ببینمتون ..شما احترامتو میزاری اونا ...

میگم ک اصلا در این حد باهاشون راحت،نیستم ک حتی انتظار نداشتم اونا بیان عیادتم

ولی اینکه از من انتظار دازن برم خیلی مسخرست

حقیقت من باشم نمیرم. خیلی یه دنده ام. 

ولی شما برو .

خودتو از چشم شوهرت ننداز.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

شوهر منم همینه فامیلاش عین قوم مقول فقط موقع خوردن یادمون میوفتن عوضش ی اب جا ب جا شه خونشون میگه بر ...

ی لنتظاراتی داری از ادم 

نخامم برم میگه تو میخای منو از خونوادم جدا کنی....اخه کی اصن فک میکنه ب این چیزا فقط دوس ندارم مجبور شم

حقیقت من باشم نمیرم. خیلی یه دنده ام.  ولی شما برو . خودتو از چشم شوهرت ننداز.

دقیقا منم لجبازم

و ی مشکلم اینه اگه یکی بهم بگع اینکارو بکنم اصلا نمیکنم خوشم نمیاد 

شوهرم شب اول گفت وقت نداریم بریم فرداش مامانش بهش زنگ زد گیر داده بیا بریم

همینارو به همسر و مادرشوهرت بگو  منم یه دایی دارم دائمی در حال دستور دادنه

ب مامانش ک حتما میرسونم اونقدم بی زبون نیستم میتونم دفاع کنم... ولی مشکل شوهرمه ک جدیدا با اینکه خیلی دوسم داره برگشته دیشب بهم میگه فک نکن این رابطه رو ب هر قیمتی حفظ میکنم اگه بخای یسری افراد و باهاشون در رفتو امد نباشی من نمیتونم ادامه بدم باهات 

فقط بهش وابستم اینقد ازین حرفا زده حالمو بهم زده

ب مامانش ک حتما میرسونم اونقدم بی زبون نیستم میتونم دفاع کنم... ولی مشکل شوهرمه ک جدیدا با اینکه خیل ...

الهی عزیزم 

بهش توضیح بده بگو که وقتی کسی برای من ارزش قائل نیس پس لازم نیس منم براش ارزش قائل باشم

الهی عزیزم   بهش توضیح بده بگو که وقتی کسی برای من ارزش قائل نیس پس لازم نیس منم براش ارز ...

دقیقا عین همین حرفو بهش میزنم میگه مشکل از توعه همه رو از خودت میرونی😐😐😐 همیشه مقصر منم

بعد میگه هیچ کس ب اندازه من دوستت نداره و فلان

میگم نمیخام اینجوری دوسم داشته باشی منو بخاطر همه مقصر میدونی حالمو بهم میزنه

چی بگم حالا برای اونا دعوا نکنین با خانواده شوهر کدورت بینتون بوجود بیاد! ..

خسته شدم بابا ما اصلا مدل خونوادمون اینجوری نیس مهم باشه واسمون 

واسه اینا مهمه خستم کردن بخدا