2777
2789
منم کاراموزم. واقعا ول کردی؟؟ کانون بودی یا مرکز؟

منابعتون چی بود؟

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه گفتی کاراموزی ، پروانه کاراموزی منظورته داری؟ ن فعلا پرونده نمیگیرم

بعدا که وکیل شدی راسته میگن وکلا زود پیر میشن ؟؟؟؟راستی یه سوال داشتم من قصد دارم ازمون انشالله اگه قبول شدم فعلا دانشجوام تو زمینه دعاوی پیمان کار کنم وکیل پیمان بشم اگه اینطور باشه اجباری که نیست بخوام پرونده های دیگه هم بگیرم ؟

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

شما،راضی هستی ؟؟؟؟وقت ازاد یه وکیل چقدره میشه فقط تو زمینه پرونده های پیمانکاری کار بکنی و بقیه پرون ...

من فعلا اولاشم عزیزم میتونی بعد پروانه هر زمینه ای کار کنی،من بخاطر ازادی وقتش رفتم معاضدتی ک حتما باید برداری خودشون سه تا میدن بقیه نخواستی بر ندار 

اخه تپش قلب و نفس تنگی دارم ینی دوساله مشکل پیداکردم ورزش برام یکم سخته دکترمم گفته زیادفشارنیار برا ...

اگه استرس نفس تنگی داری سعی کن بخونی برا سردفتری کارمند شو 

من فعلا اولاشم عزیزم میتونی بعد پروانه هر زمینه ای کار کنی،من بخاطر ازادی وقتش رفتم معاضدتی ک حتما ب ...

اخه ما رفتیم بازدید از کانون پرسیدم گفتن در سال سه تا تسخیری اجباری بهت میدن سه تا معاضدتی اجباری .....بعد اینکه هر پرونده ای چند بار باید بری دادگاه چقدر وقتتو میگیره ؟؟؟؟

بعدا که وکیل شدی راسته میگن وکلا زود پیر میشن ؟؟؟؟راستی یه سوال داشتم من قصد دارم ازمون انشالله اگه ...

نمیدونم من اولشم ولی من کلا زیاد نمیخوام پرونده بردارم هرچی وکیل دورم دیدم بجا پیر جوون شدن😂 جز اون معاضدتی ک باید برداری،اره میشه فک کنم