2777
2789
نمی‌دونم سنت کمه اما خب با بچه خیلی سخته یعنی من اگه به جات بودم میرفتم روانشناسی یا آموزش ابتدایی ک ...

آموزش ابتدایی فکرمناسبیه

ولی کی حوصله سروکله زدن با بچه داره خواهر🤣🤣

اره درست میگی‌فکرمیکنن قیافه میگیری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آموزش ابتدایی فکرمناسبیه ولی کی حوصله سروکله زدن با بچه داره خواهر🤣🤣 اره درست میگی‌فکرمیکنن قیاف ...

اگه حوصله سر و کله زدن با بقیه رو نداری چجوری میخوای با حقوق بری سر کار 😅 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

من کاراموز وکالتم البته کارمو ول کردم چون جنگ اعصاب بود وکالت شغل خیلی سختیه مخصوصا زن رو ادم حساب ن ...

بله درست میگ سختیای زیادی داره خصوصا ک باید آدم خودشو منفجرکنه تا حرفش تاثیربذاره

من وکیلم ولی کاری دارین تماس بگیرین چون حوصله تایپ ندارم. فقط مدنی و آ.د.م رو جدی بگیر

سلام یه سوال دارم وکالت،چقدر وقت ازاد داره ؟؟؟در سال اون شیش تا پرونده تسخیری و معاضدتی که برات میاد باید بری یا ممکنه تو،سال فقط یه پرونده تسخیری بهت بخوره یا شیش تا رو اجباره بری و اینکه به نظرت کارمندی یا وکالت

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

من خیلی بهش علاقه دارم رشته جالبیه

خب چرا همونو ادامه نمیدی باشگاه ها هستن مثلا منشی یا مربی می‌خوان اونا بری بگی تربیت بدنی خوندم راحت تر قبولت میکنن می‌خوام بگم یعنی رشته ای که می‌خونی حتی برای شغل آزاد و ساده مثل منشی بودن هم تاثیر دارع

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

سلام یه سوال دارم وکالت،چقدر وقت ازاد داره ؟؟؟در سال اون شیش تا پرونده تسخیری و معاضدتی که برات میاد ...

صد درصد وکالت بهتر از کارمندیه ... غیر از دوران کارآموزی وقتت آزاده 

مرکز. پروانمو ک دارم فقط کار نمیکنم فعلا پرونده میگیری؟ تا اشنا نداشته باشی پرونده نمیاد سمتت  ...

اخه گفتی کاراموزی ، پروانه کاراموزی منظورته داری؟

ن فعلا پرونده نمیگیرم

منم کاراموزم. واقعا ول کردی؟؟ کانون بودی یا مرکز؟

شما،راضی هستی ؟؟؟؟وقت ازاد یه وکیل چقدره میشه فقط تو زمینه پرونده های پیمانکاری کار بکنی و بقیه پرونده ها رو نگیری ؟؟؟

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

خب چرا همونو ادامه نمیدی باشگاه ها هستن مثلا منشی یا مربی می‌خوان اونا بری بگی تربیت بدنی خوندم راحت ...

اخه تپش قلب و نفس تنگی دارم ینی دوساله مشکل پیداکردم ورزش برام یکم سخته دکترمم گفته زیادفشارنیار براهمون نمیشه برم