2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من طلافروشه شانست باهاش قهرم وگرنه بهت میگفتم

ازش قیمت طلا ی منو سوال میکنی ببینی ضرر کردم ؟و اینکه بخام بفروشم چقد ازم بر میدارن؟تو روخدا تا فردا برام سوال کنه که برم عوضش کنم؟

اگه مدلشو دوست داری می ارزه ، بیشتر قصدت سرمایه گزاری بود یا میخواستی استفاده هم کنی ؟ 

کلا اهل طلا نیستم میخاستم پولم راکت نمونه تک پوش هم بود اینو برداشتم اون بدون اجرت بود ولی فک کنم خیلی ضرر کردم اینو هم که نمیشه دست کرد🥲

😮‍💨😮‍💨ای خدا 

عزیرم نگران نباش طلا به جز استفاده برای زیبایی و زینت یه سرمایه گذاری بلند مدت محسوب میشه قیمتش یه تکون بخوره خیلی ام سود کردی

دو سال پیش که طلا یهو گرون شد خیلیا شکر خدا صاحب خونه شدن از فروش طلاهاشون

پس بخر اصلا به این چیزاش فکر ککن

[QUOTE=319611588]عزیرم نگران نباش طلا به جز استفاده برای زیبایی و زینت یه سرمایه گذاری بلند مدت محسوب میشه قیمتش یه ت ...[/QUOTE

ولی فک کنم ضرر کردم برای پولم زحمت زیاد کشیدم پول چهار ماه کار کردنمه 🥲

ازش قیمت طلا ی منو سوال میکنی ببینی ضرر کردم ؟و اینکه بخام بفروشم چقد ازم بر میدارن؟تو روخدا تا فردا ...

دعا کن تا فردا بیاد منت کشی خیلی خرابش کردم آخه بیاد چشم حتما میپرسم

اگه میخوای چندسال استفاده کنی بنظرم عوض نکن اگه بعنوان سرمایس مستعمل بردار ورساچ شیکه اتفاقا خودمم می‌خوام دستبند ورساچ بگیرم قشنگن بنظرم

حتی چیزی هم که شما میگی باشه مبلغش میشه ۳۰,۲۳۳,۳۸۵

بله درسته

فاکتور ایشانم زده ۳۰میلیون و ۲۰۰

۳۳هزار بهشون تخفیف داده😁

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
دعا کن تا فردا بیاد منت کشی خیلی خرابش کردم آخه بیاد چشم حتما میپرسم اگه میخوای چندسال استفاده کنی ...

ایشالا که میاد ولی چجوری دلت میاد باشوهر طلا فروش قهر کنی😅

اره خیلی خوشگله ولی هم زیبایی مد نظرمه بیشتر هم سرمایه گذاری 

تک پوش اصلن دوست نداشتم🤧😮‍💨