2777
2789
[QUOTE=319611588]عزیرم نگران نباش طلا به جز استفاده برای زیبایی و زینت یه سرمایه گذاری بلند مدت محسو ...

عزیزم طلافروش زیاد گرون حساب نکرد و یه جورایی قیمتش همینه اما قصد سرمایه گداری دارید طلای دسته دوم بخر خودم ۶ماه پیش ۳۰گرم النگو خریدم با کارمزد ۳ونیم درصد چون دست دوم بودن اما خداییش قشنگن 

برای شما۱۵درصد حساب کرد

کلا اهل طلا نیستم میخاستم پولم راکت نمونه تک پوش هم بود اینو برداشتم اون بدون اجرت بود ولی فک کنم خی ...

چرا نشه دستت کنی ؟ 

میشه سکه هم خرید ( حتما حواستو جمع کنی اصل بخری ) 

یا باید بگردی پیدا کنی مغازه هایی که اجرت کم دارن بهشون بگو کدوم طلای شما اجرتش ۳ در صده ؟ بعضی النگو ها ۳ درصده و قشنگم هست 

بعضی طلافروشا خیلی منصفن باید بگردی پیداشون کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال استارترو نمیتونم حساب کنم بلد نیستم  ولی تازگیا دیدم کسایی ک خریدن مالیاتم دادن

خب چون نا آگاه هستن

مردم متاسفانه خیلی چیزا رو دیر میفهمن.

هر طلافروشی که مالیلت از مردم بگیره بی برو برگرد پلمپ میشع

پروانع شخص هم باطل میشع

پس اجرت بالا گرفتم 🫥 ایشالا دفعه بعدی زرنگ میشم

عزیزم فکر کنم پیامای من نخوندی

کامل توضیح دادم بهت

ازت ۲۵۰تومن اضافه گرفته

برو بالاتر بخون

ازاین به بعد طلارو بدون اجرت بخر

دستبندت هم مبارکه عزیزم