2777
2789
عنوان

دوست دارم مامان بشم🥹🥲

541 بازدید | 74 پست

مامان خودم خدابیامرزتش خییلیی زن خوبی بود هیچ کس ازش ناراحت نبود بااین وجود ک اعتقاداتش ب اماما شهدا قرآن و حق بودن دنیای بعد مرگ خییلیی قوی بود و خودش همیشه طبق دستورات قرآن عمل می‌کرد اما فرقی بین فرد باحجاب و بی حجاب مرتب یا شلخته بافرهنگ یا بی فرهنگ فقیر یا غنی نمیزاشت با همهههه دوست بود همه ازش راضی بودن خیلیا میگفتن الگوی زندگیه دوست کارگر داشت دوست پزشک هم داشت بااین وجود ک خودش سواد نهضت داشت فقط با دونفر مخالف بود و هیچ وقت خونشون نرفت بعدا فهمیدم اون دونفر آدمای خیانت کاری بودن و هستن ۱۴سالم بود با دوتا خواهر کوچیکتر مامانم رو از دست دادیم مرگش رو نگم ک چققددرر پاک و چ روزی از دنیا رفت بااین وجود ک دوسال بیشتر پیش زن بابا نبودم ولی اندازه ی فرد ۴۰ساله عذاب کشیدم ولی خداروشکر خواهرام قوی تر از من بودن خودمم کمکشون کردم زود بلندشدن الان تشنه محبت مادرم و دلم میخواد خودم مادر بشم همونجوری ک مامانم مادری می‌کرد همونجوری باشم چقدر دلم بچه میخواد ولی از خدا خواستم اگه قراره بمیرم و بچهام بیوفته زیر دست زن بابا اصلا بهم بچه نده

منم میخوام بشم مجردما ولی ذخیره تخمدانم کمه ..

دکتر قرص داد گفت که نشد بیا فریز کنیم :)

خیلی دوست دارم مامان بشم..

بگم مال ما ارثیه مامانم بعد 17 سال باردار شد 

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخوام بشم مجردما ولی ذخیره تخمدانم کمه .. دکتر قرص داد گفت که نشد بیا فریز کنیم :) خیلی دوست ...

الان که این چیزا درمان داره...ب من اینوفولیک داده با کلومیفن 

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

عزیزم خدا مادرتو رحمت کنه انشاالله تو یه مامان خوب میشی و بچه هاتو بزرگ می کنی و عمر طولانی خدا بهت عنایت می کنه🤲

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍