2777
2789
عنوان

نمیخوام برام خواستگار بیاد

71 بازدید | 5 پست

۲۰ سالمه

یک فامیلی داریم از من خوششون اومده پسره ۲۷ سالشه خونه ماشین و شغل خوبی هم داره 

هم پدرش هم مادرش ازم خوششون اومده و گفتن هر چقدر باشه صب میکنیم میخوان یک روز با پسرشون بیان اما خب برای اشنایی نه خواستگاری، حالا من اصلا قصد و امادگی ازدواجو ندارم و دوست ندارم بیان مامانم گوش نمیده چیکار کنم

«فردا بهش فکر می کنم»

🫤ن ب اون‌ک اینجا دعا میخواد براش خواستگار بیاد و 

ن ب شما ک نمیخوای 

کار خدا عجيب غریبه

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

🫤ن ب اون‌ک اینجا دعا میخواد براش خواستگار بیاد و ن ب شما ک نمیخوای کار خدا عجيب غریبه

خواستگار دعا کردن نداره به وقتش اتفاق میفته چه بسا کسایی که دعا کردن هی بیاد خدا با دور نگه داشتن ادمای نادرست ازشون محافظت کرد

«فردا بهش فکر می کنم»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستگار دعا کردن نداره به وقتش اتفاق میفته چه بسا کسایی که دعا کردن هی بیاد خدا با دور نگه داشتن اد ...

چی بگم طرف هست دنبال کیس ازدواج و تشکيل خانواده ولی ی خواستگارم نداره گریه و زاری ک چرا تنهام 

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️