2777
2789
عنوان

دوست دارم مامان بشم🥹🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر مشکلی نداریم 

ی سر پیش متخصص طب سنتی برو این عطاریا ک اسم طب سنتی گذاشتن رو خودشون نه هااا متخصص طب سنتی ک پزشکی خونده مطب داره بواسیر و تیروئید کم کار رو برای من درمان کرد امروز سونو بودم گفت تنبلی تخمدان خفیف دارم زنگ زدم ب دکتره گفت تا یکشنبه نیست ولی حتمااا میرم پیش خودش یبار برو ضرر نمیکنی ایشالا جواب بگیری منم دعا کنی

چجوری دلشون میاد واقعا 

زن بابای من بد نبود ولی از وقتی بچه دار شد صد پشت غریبه شد باهامون برا دخترش طلا میگیره لباس میگیره همش رسیدگی میکنه بهش ولی ب خواهرم ب زووورر ی تیشرت گرفت اونم قرض کرد مغازه صدبار گفت آخرم بابام گفت چرا قرض میکنید گفت فلانی زور شد ک بگیرم منم پول نداشتم دلم نیومد نگیرم براش درحالی ک ۵تومن تو کارتش بود داشت جمع می‌کرد برای دخترش طلا بگیره آجیل میگیره پودر میکنه یواشکی ب دخترش میده بعد خواهر کوچیکه من بخاطر ضعف ۱۲روز زودتر پریود شد ککشم نگزید چند روز پیش خونه بابام بودم زن بابام پریود بود خواهر کوجیکمم پریود بود  ب بابام گفته بوده ک پریودم حالم خوب نیست و... فلانی اصلا کمکم نمیکنه درحالی ک خواهرم بدبخت همش سراپا هست اون روز هم روز اول پریودیش بود ۱۲ روز زودتر شده بود داشت میمرد