2777
2789
عنوان

دوست دارم مامان بشم🥹🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 74 پست
آموزششون بده مستقل باشن از نامادری نترسن از حق خودشون دفاع کنن جوری باش که بدونن پشتشونی بتونن مسیر ...

گفتم بهشون تا نفسم بالا میاد تو هر شرایطی پشتشونم خداروشکر شوهرمم پشتشونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوایل میخواست اینجوری باشه ولی بابام محکم جلوش وایساد اونم راه خودش رو پیدا کرد اینقدر زیرکی اذیت می ...

قشنگ میفهمم چی میگی خدا همسرت رو حفظ کنه در کنارش ارامش داری...ان شاالله بقیه ام عاقبت بخیر و خوشبخت بشن

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
اگه ازدواج کردی و خواهر برادر تنی مجرد تو خونه دیگه نداری محکم تلافی کن میخواد چیکار کنه نترس اونو ه ...

😢عزیزم...داداش مجرد دارم ...پدرمو خیلی اذیت میکنه ...ی روز اومده کل خونه رو خالی کرده رفته...ی ماه زمان برد تا دوباره خونه رو تکمیل کردیم از فرش بگیر تا گاز و یخچال و همههههه چی..هرازگاهی ام میاد تهدید ک خونه رو باید بفروشی ابرو پدرمو برده..نمیدونم کی میخواد تاوان پس بده...

داداشت تنی هست؟

اره دوتا ناتنی ام دارم که هرچی محبت کنی اخر جوابتو حسابی میدن چون مامانشون از اول یادداده بهشون که اینا خواهرو برادرت نیستن...

اره دوتا ناتنی ام دارم که هرچی محبت کنی اخر جوابتو حسابی میدن چون مامانشون از اول یادداده بهشون که ا ...

داداش تنیت خوب میکنه باباش چیکار کرده براش ک این ابرو بخره برای باباش؟توهم ب داداشت ایراد نگیر هرکی یچی گفت بگو زن بابا مارو روانی کرد داغونمون کرد اون موقع ک ما زیر کتکای زن بابا له می‌شدیم اصلا یادتون نبودیم چطور شد ک الان می‌بینید مارو هرکی اون روزا کنارمون بود نوکرشم هستیم هرکیم هرچی میخواد بگه حرفش برامون بادهواس 

داداش تنیت خوب میکنه باباش چیکار کرده براش ک این ابرو بخره برای باباش؟توهم ب داداشت ایراد نگیر هرکی ...

فکنم متوجه نشدی چی نوشتم...😊از پدرم راضی ام و گلایه ای نداریم ..گفتم داداش و خواهر ناتنی عین زن بابام بدجنس ان چون از اول مادرشون یاد داده که باما خوب نباشن

داداش تنیت خوب میکنه باباش چیکار کرده براش ک این ابرو بخره برای باباش؟توهم ب داداشت ایراد نگیر هرکی ...

داداش خودمم ک مجرده تنی هست شکر خدا خیلی هوای پدرمو داره...ان شاالله هیچ بچه ای زیر دست زن بابا نمونه نمیگم همه بد هستن اما مثل زن بابای ما قسمت هیچ کسی نشه...

داداش خودمم ک مجرده تنی هست شکر خدا خیلی هوای پدرمو داره...ان شاالله هیچ بچه ای زیر دست زن بابا نمون ...

واقعاااا زن بابای خوب فقط کتک کاری نمیکنه وگرنه هیچ مادری ازش نخواهی دید