2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوریه؟ در کل راضی هستی؟

آره خیلی راضیم

اگه معاینه تموم شده جلسه اول با مواد سفید کننده وسایل که هست دندون سفید میکنن یه چیزی هست اب با فشار به دندونات میگیرن جرمشون برن بعد برات براکت میذاره

کی تموم میشه 

نه عزیزم نترس منم مثل تو خیلی افکار منفی داشتم، ولی وقتی رفتم، اولاش بعد بود ولی نمیدونی بعدش چقدرررر اعتماد به نفست میره بالا به ایناش فکر کن ، تازه اگه دندونات خراب بشه که یک در میلیونه، دندان پزشک در قبال تو مسئوله. 💗

نه عزیزم نترس منم مثل تو خیلی افکار منفی داشتم، ولی وقتی رفتم، اولاش بعد بود ولی نمیدونی بعدش چقدررر ...

بله ممنون گلم💚

درمورد مراقبت های که حینش داشتید میشه برام توضیح بدید

خب اگه کم بوده چرا اشکت در اومده؟ بعدم مراقبت های که سخت نیست ؟هست؟

یه ذره کم فشار اومد

باید مراقب باشی براکت نشکنه میوه سفت مث سیب نخوری چند روز اولم غذای نونی نخوری بهتره

کی تموم میشه