2777
2789

سلام دوستان کسی اینجا بوده مثله من تو حالت خواب و بیداری یا تو حالت بیداری چیزی ببینه یا بشنوه بیاین بگین راستی اگه کسی موکل داره میتونه کمکم کنه یه مشکلی دارم ممنون 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

لایک

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ تو بیداری چیزی میبینی ک باهات حرف میزنه اسکیزو داری اگ میتونی اتفاقات رو درست حدس بزنی مدیوم هستی ...

نه عزیزم بیمار نیستم مطمئنم یه چیزایی میبینم هم تو بیداری هم تو خواب تو خواب به‌قدری انرژی ار دست میدم صبحش که بیدار میشم کلا کسلم 

نه عزیزم بیمار نیستم مطمئنم یه چیزایی میبینم هم تو بیداری هم تو خواب تو خواب به‌قدری انرژی ار دست می ...

ببینین زمانیکه باردار بودم پسرمو من شب رفتم  حموم بعد با حوله اومدم دراز کشیدم یه لحظه از احساس سنگینی  کردم دیدم یه مرد قد کوتاه که نصف موهاش ریخته نصفش نارنجی رنگه لا چشمای آبی بهم گفت مگه نگفتم لخت نخواب چرا شلوار پات نیست یه جیغی زدم بیا و ببین یا تو حالت خواب یه خواب چند بار میبینم امشب خواب دیدم برادر شوهرم یه مار رو کشته طوسی رنگ بود بعد رخت خواب منو شوهرم پهن شده بود رو ماسه های ساحل که روبروش یه دریای عمیق با آب پاک داشت که یه تیکه از مار افتاده بود رو رخت خوابن به شوهرم گفتم بردار من میترسم اونم رفت برداشت گفت ببین رودهی ماره بعد دیدم سورهی نصر به تو قران میبینم که همزمان یه پیره زن و دیدم گفت من میتونم ببینم دعا داری یا نه دستامو گرفت گفت وجودت پره از سحره و دعاست گفتم حاج خانم تو رو خدا باطل کن طوری دستامو گرفته بوده انگار بیست نفر دستامو گرفتن که از خواب پا شدم ۲ باره این خوابو میبینم 

ببینین زمانیکه باردار بودم پسرمو من شب رفتم  حموم بعد با حوله اومدم دراز کشیدم یه لحظه از احساس ...

یا مثلن صدای پا می‌شنوم تو خونه حتی همسرمم این صدامو چند بار شنیده و جاهایی رو میبینم که تو بیداری وقتی میرم انگار قبلا اونجا بودم 

موکل یعنی چه؟ جن مسلمون هیچ وقت ارتباط با انسان نداره نامسلمان هم فقط ب ضرر انسانه کتاب آنسوی مرگ ...

عزمزمه من خودم ترسو عم دنبال گرفتن موکل نیستم فقط میخوام کسی که برام دعا گرفته اوت باطل شه 

نه عزیزم بیمار نیستم مطمئنم یه چیزایی میبینم هم تو بیداری هم تو خواب تو خواب به‌قدری انرژی ار دست می ...

کاربر سایوجان هم خودمم 

کاربر گبی ( تعلیق شده ) ولی بعضی از تاپیکام یادمه : یکی با صدای بابام فحشم،  دیشب نصف شب هی بوی حلوا میپیچید تو خونه،  خوابای عجیب من تو این ۵۰ روز 

اردیبهشت ۱۴۰۰ خواهرم خونمون اومده بود بهم گفت فلانی،  همسایه ی بالایی ما یه دختر ۴۲ ساله بود باباش نمیزاشت ازدواج کنه رفت پیش یه دعانویس قرآنی حرفه ای و چند ماه بعدشم ازدواج کرد " هر چند که شوهرش زنش فوت شده بود و ۲ تا دختر ۱۲ و ۷ یگساله داشته " گفت بیا بریم پیشش ببینیم چی میگه رفتیم تاس انداخت گفت بستگی داری دشمن داری و یه زن بختتو بسته ( یه زن بسته یعنی جادوگر یک زنه ) و شهریور ۱۴۰۰ دست دشمنم قطعی واسم رو شد از اون به بعد بود که در گوگل و نی نی سایت راهکارها و سوره های باطلی رو یاد گرفتم و بعد کاربر سایوجان و بعد کاربر گبی بعد آلتادین رو ایجاد کردم 

تابلو حرز کبیر امام جواد علیه السلام روی پوست آهو ( قاب کرده و خیلی خوشگلن در باسلام یا ترب سفارش بده بیارن نصب کن در هال ورودی ( روز نصب روز قمر در عقرب نباشه 

بعضیاشون پایینش حرز صغیر امام جواد علیه السلام هم نوشته شده ( کلا یه جمله س یا نورُ یا برهان الی آخر)

حرز کبیر ابی دجانه روی پوست آهو از باسلام یا ترب سفارش بده بیارن نصب کن در هال ورودی ( و حرز صغیر ابی دجانه ) روز نصب روز قمر در عقرب نباشه ( قاب کن و بزن دیوار 

و حرز امام جواد علیه السلام " هم کبیر هم صغیر " ( باید طبق مزاج اختری نوشته بشه تا اثر بزاره وگرنه اثر نمیزاره ) رو طبق مزاج اختری تهیه کن برای خودت - شوهرت برای پسرت 

در تامیک اولم هست آزمون مزاج اختری 

کاربر سایوجان هم خودمم  کاربر گبی ( تعلیق شده ) ولی بعضی از تاپیکام یادمه : یکی با صدای بابام ...

عزیزم  اون کسی که برام جادو کرده من هی باطل کنم زود تمدید میشه دیگه خسته شدم آخرش مرگه دیگه 

عزیزم  اون کسی که برام جادو کرده من هی باطل کنم زود تمدید میشه دیگه خسته شدم آخرش مرگه دیگه&nbs ...

دقیقا مال منم همین طوره وگرنه باطلی کاری نداره 

من ۴ سری باطل کردم سری اول و دوم ۲ تا دعانویس قرآنی حرفه ای،  سری ۳ و ۴ خودم باطل کردم تو خونه 

سری سوم بعد از اینکه کاربری سایوجان رو زدم در آذر ۱۴۰۰ ( به عقل خودم تصور میکردم در ماه رمضونا اجنه ی کافر فعالیتشون کم میشه و نمیتونن واسه جادوگر کار کنن و شیاطین هم در بند میشن تا روز آخر ماه رمضون ، چله های باطل سحر رو انداختم ماه رمضون ۱۴۰۱ ، بقره ۴۵ روز ، جن و صافات و تکویر و الرحمن ۴۰ روز و دستور برگرداندن جادو به جادوگر و برگرداندن طلسم به خود شخص که در موزد سوره ی زلزله هست ۲۱ روز ریاضت کشیدم و ۳ روز اجرا کردم سوره ی زلزله رو روز اول عادی بود از روز دوم آزارها شروع شد بعد از ظهر سوره ی بقره روز دومش بود آروم به در اتاقم میزدن باز کردم دیدم هیشکی نیست صبحش صافات و تکویر و جن میخوندم ، نصف شب سوم از سوزش شدید کف پام از خواب پریدم تو گیجی و منگی یه مرد سرتاپا مشکی پوش داره به کف پام سنگ داغ میکشه دو سه باری کشید و رفت سمت پنجره خوابیدم واسه سحری با صدای گوشیم بیدار شدم کم کم به خودم اومدم فهمیدم اون جن بوده از نوع کافرش چون حالش بد بود از اینکه من دارم بیرونش میکنم ، روز نهم به ببخشید استفراغ افتادم و ۶ روز مریض شدم روزه هامو خوردم ولی نمازای روزانمو نشسته و قرآنامو دراز کش میخوندم و قطع نکردم روز دهم خواهرم خونمون اومده بود بهم گفت فلانی خواب دیدم داری تو یه استخر بزرگ شنا میکنی منم دارم لباساتو کنار استخر میشورم بعد از ظهر روز دهم یه خواستکار اومد ولی چون نامناسب بود رد کردم ( مادرش اومده بود ، نامناسب از این لحاظ که زنشو طلاق داده بود و ۲ تا دهتر ۷ و ۹ ماهه داشت ولی خب خودش خوشگل و پولدار بود مهندس عمران بود تک پسر بود ولی از اونطرف ۷ تا خواهر داشت چون مطلقه بود و خواهرای خیلی زیادی داشت از نظر من نامناسب بود ) بعدش اوضاع آروم شد ۳۱ ام چله ( فردای عید فطر ) موقع تلاوت سوره ها هی خوابم میگرفت هی خمیازه میکشیدم بدون اینکه تایم خوابم باشه با دهن خمیازه ای به زور میخوندم و قطع نکردم و دونستم شاید بازم جادوم کردن یا جادو تمدید شده که نمیزارن قرآن بخونم چون اونا صبر نمی کنن من ماهها قرآن بخونم یا اینکه اون اجنه و شیاطین آزاد شده بودن   روز ۴۰ ام چله یهویی قسمت شد رفتم مشهد زیارت امام رضا علیه السلام ( شاید امام رضا علیه السلام زحماتمو دید و طلبید = زیارت ضریح یه امام معصوم از نزدیک یا دور = دور اینطوریه یه عکس از حرم و یه عکس از ضریح یه امام معصوم رو در اتاق یا نشیمن نصب کنید و هر روز زیارتنامه ی اون امام معصوم رو بخونید ) بعد از زیارت سبک و پر انرژی و شاد شده بودم ( شنیدی میگن بریم زیارت امام رضا علیه السلام " کلا یه امام معصوم " تا استخونی سبک کنیم { زیارت ضریح یه امام معصوم بدترین طلسم ها و نحوست و سنگینی و بلا و بدبختی رو خنثی میکنه } بعد ۲ ماه دوباره احساسشون کردم و فهمیدم دوباره جادوی سیاه شدم و زحماتم رفت و هر چه رشته بودم پنبه شد تیر ماه بود بالای ۸ بار خواب جن دیدم 

سری دوم چله های باطل سحر رو انداختم ماه رمضون ۱۴۰۲ همون یوره ها رو خوندم + آیات ۶۰ قاف که از نی نی سایت یاد گرفته بودم { ۱۲۰ بار در ۱۱ روز = از روز اول تا دهم آیات ۶۰ قاف رو هر روز ۱۱ بار بخون و در روز یازدهم آیات ۶۰ قاف رو ۱۰ بار بخون تا ۱۲۰ بار در ۱۱ روز تکمیل شود " هر طلسمی که باشد باطل میشود " 

کاربری میگفت آیات ۶۰ قاف حتی طلسم هزار ساله رو هم باطل میکنه 

اونم بی فایده بود و چند روز بعد از چله های باطل سحر دوباره احیگساسشون کردم و فهمیدم دوباره  جادوی سیاه شدم و زحماتم رفت جریان شکست چله هام رو در نی نی سایت گفتم عزیزی گفت باید بعد از 

عزیزم  اون کسی که برام جادو کرده من هی باطل کنم زود تمدید میشه دیگه خسته شدم آخرش مرگه دیگه&nbs ...

جریان شکست چله هام رو در نی نی سایت گفتم عزیزی گفت باید بعد از چله های باطل سحر " یا وسطای چله " حرز امام جواد علیه السلام " هم کبیر هم صغیر " رو تهیه میکردی و میبستی به بازوی راستت ( بازوبند ) اگه بستن به بازو ممکن نیست بنداز گردنت ( گردنبند جا دعایی ) و گفت که بهتره حرز روی پوست حیوان حلال گوشت مثل گوسفند گاو آهو بز اهلی کوهی که بهترینش آهو است 

اما اما چند ماه بعد من اتفاقی ویدئویی از ایتاد حکیم محسن اسماعیلی دیدم که داشت توضیح میداد حرز برای هر کسی رو چه سطحی جواب میده ( منظورش مزاج اختری هست ) 

و سایت آزمون مزاج اختری ( اسم شخص و مادرش رو مینویسی خودش حساب میکنه که مزاج اختری شما چیه و بعد زمان بستن حرز برای هر مزاجی رو هم توضیح داده که در چند شنبه است 

اما اسامی که میخوای وارد کنی تفاسیری داره یعنی این عکس 

البته این ۲ اسکرین که گذاستم برای برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد " تو بازار هست " هستش که به نام پدر هم نیازه ( برای پاقدمِ نام " خوش قدم یا خنثی قدم یا بد قدم " ، بقیه : نام شخص و مادزش نیازه 

این ۲ حرز مخصوصا حرز کبیر امام جواد علیه السلام جلوگیری میکنه از سحر جدید یا تمدید سحر قدیمی یا چشم زخم یا نفرین و ۸۰ تا خاصیت دیگه هم داره 

* برای مزاج سرد و خشک " عنصر خاک " بروج ثور،  سنبله ، جدی = حک شده بر روی فلز =که حرز باید روی معدنی باشه مثل سنگ و فلز که بهترینش ورق فلزی هست ماندگاری دعا بر روی فلز خیلی بالاست؛ مثلا شما میخوایید یه حرزی رو بنویسید واسه یه فرد خاکی اینو باید روی سنگ حکاکیش بکنید تا اثر بزاره یا نه رو ورق مثلا مسی باشه رو فلز باشه شما همینو رو پوست آهو یا کاغذ بی خط بنویسید دیگه به درد نمیخوره 

روی فلز ( در سایتِ موسسه ی حکمت بنیان طیبستان ، غرفه ی ریحان شهر بوشهر پیدا میشه یا در باسلام و ترب حرز کبیر امام جواد علیه السلام روی گردنبند حدید یا فلز دیگه هست