2777
2789
عنوان

اعتقاد به ماورا و مدیوم بودن وداشتن موکل

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 21 پست
عزیزم  اون کسی که برام جادو کرده من هی باطل کنم زود تمدید میشه دیگه خسته شدم آخرش مرگه دیگه&nbs ...

منم همینم یه کاربر هم همینه اون فهمید زن عموش لباسشو برده و خود زنعموشم چون زیاد می رفته پیش جادونویس خودش یاد گرفته هر وقت عشقش کشید اون کاربر رو جادو میکنه 

شاید مال منم یه چیزیم پیششونه

منم همینم یه کاربر هم همینه اون فهمید زن عموش لباسشو برده و خود زنعموشم چون زیاد می رفته پیش جادونوی ...

من ییخیال شدم تک هم باش اگه خدایی هست باید جوابشونو بده ماله من که هر روز خوش تر از دیروزه 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ییخیال شدم تک هم باش اگه خدایی هست باید جوابشونو بده ماله من که هر روز خوش تر از دیروزه  

من دز یکیشون با زیارت عاشورا و علقمه و معراج پشت سر هم انتقام گرفتم روز چهارم دختر عموم زنگ زد به بابام و گفت عمو بیا خونمون دعوا افتاده منم دلم سوخت ادامه ندادم 

برای یکی دیگه روز اول { اول ماه رمضون } خوندم ( بعد از نماز اول وقت صبح ) ظهرش همسایه بغلیمون به مامانم گفت بعد از نماز صبح  خوابیدم خواب دیدم جلوی خونتون یه عالمه مرد ریش سیاه با لباس بلند عربی سفید و شال سفید در حالت قنوت بودن داشتن نماز میخوندن { شاید موکلای عاشورا و علقمه و معراج بودن } 

روز بعد سحرب خوردن چون زود بود یکم دراز کشیدم بعد برای نماز صبح بیدار بشم چشامو بستم ۲ تا زن خوشگل موهامو نوارش کردن خوابم برد بلند شدم دیدم ساعت ۱۰ صبحه روز سوم ( قبلش دچار خود ارضایی شدم " نمیدونستم گناه کبیرس " هم چله ام باطل شد هم روزه ام ، روزهای بعد نجس نجس انجام دادم ولی اوضاع آروم بود ( چون من غسل جنابت گردنم بود شاید موکلا باهام قهر بودن یا به کمکم نیومدن میخوام دوباره بخونم‌بعد از اینکه از زیارت مشهد {{ زیارت ضریح یه امام معصوم از نزدیک یا دور = دور اینطوریه یه عکس از حرم و یه عکس از ضریح یه امام معصوم رو در اتاق یا نشیمن نصب کن و هر روز زیارتنامه ی اون امام معصوم رو بخون = بدترین طلسم ها و نحوست و سنگینی و بلا و بدبختی رو خنثی میکنه = روز سفر یا روز نصب در روز قمر در عقرب = یا روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن نباشه ،،، برگشتم و حرز امام جواد علیه السلام " هم کبیر هم صغیر " که باید طبق مزاج اختری نوشته بشه تا اثر بزاره وگرنه اثر نمیزاره رو تهیه کنم بعدش دستور انتقام دو اجرا کنم 

من دز یکیشون با زیارت عاشورا و علقمه و معراج پشت سر هم انتقام گرفتم روز چهارم دختر عموم زنگ زد به با ...

حتما انجام بده من دیگه حوصله‌ی خوندن ندارم 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

پس مسافرت برو مشهد ( قبلش حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو تهبه کن طبق مزاج اختری ( اسم شخص و مادرش رو در سایت آزمون مزاج اختری وارد کن خودش حساب میکنه که مزاج اختری شما چیه و بعد زمان بستن برای هر مزاجی رو هم توضیح داده که در چند شنبه است 

در تاپیک اولم هست و بعد از سفر حرز رو ببند به بازوی راستت ( بازوبند ) اگه بستن به بازو ممکن نیست بنداز گردنت ( گردنبند جا دعایی ) 

مزاج گرم و خشک " عنصر آتش " بروج حَمَل ، اسد،  قوس = سطح نوشتن حرز باید روی پوست باشه پوست حیوان حلال گوشت مثل گوسفند گاو آهو بز اهلی کوهی که بهترینش آهو است = زمان بستن حرز روز یکشنبه و یا سه شنبه است قبل از بستن حرز صدقه دهید و اون روز نباید روز قمر در عقرب باشه،  حرز کبیر امام جواد علیه السلام یه نماز هم داره ۴ رکعت ۲ تا ۲ رکعتی پشت سر هم روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز قمر در عقرب باشه و قبل از بستن حرز صدقه دهید اون نماز چون یه نماز مستحبیه نشسته هم میشه خوند. 

مزاج گرم و تر " عنصر هوا یا باد " بروج جوزا،  میزان ، دلو: سطح نوشتن حرز باید روی پوست باشه پوست حیوان حلال گوشت مثل گوسفند گاو آهو بز اهلی کوهی که بهترینش آهو است = زمان بستن حرز روز پنجشنبه است و...

مزاج سرد و تر " عنصر آب " بروج سرطان ،  عقرب ، حوت : سطح نوشتن حرز باید روی نبات ( گیاه ) باشه که امروزه میشه کاغذ که کاغذ حتما باید بی خط باشه مثل برگه A4 ، کاغذ خط دار که بعضیا مراعات نمیکنن به هیچ عنوان به درد دعانویسی و حرز نویسی نمیخوره ینی شما نباید روی خط حامل دعا رو قید کنید و بنویسید = زمان بستن حرز روز دوشنبه یا جمعه است و...

مزاج سرد و خشک " عنصر خاک " بروج ثور،  سنبله ، جدی : سطح نوشتن حرز باید روی معدنی باشه مثل سنگ و فلز که بهترینش ورق فلزی هست ماندگاری دعا بر روی فلز خیلی بالاست؛ مثلا شما میخوایید یه حرزی رو بنویسید واسه یه فرد خاکی اینو باید روی سنگ حکاکیش بکنید تا اثر بزاره یا نه رو ورق مثلا مسی باشه رو فلز باشه شما همینو رو پوست آهو یا کاغذ بی خط بنویسید دیگه به درد نمیخوره = زمان بستن حرز روز شنبه و یا چهارشنبه است و...

پس مسافرت برو مشهد ( قبلش حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو تهبه کن طبق مزاج اختری ( اسم شخص و مادرش ...

دستی هم میشه حساب کرد ( اون ۲ تا اسکرین که گذاشتم اسامی که میخوای وارد کنی تفاسیری داره و ... ) 

اسم شخص و مادرش رو به ابجد کبیر در می آوریم حاصلجمع را تقسیم بر عدد ۱۲ میکنیم باقیمانده عددی بین ۱ تا ۱۲ است ۰ هم همون ۱۲ است ( باقیمانده ۱ و ۵ و ۹ = مزاج گرم و خشک " آتشی ها " ، 

باقطمانده ۲ و ۶ و ۱۰ = مزاج سرد و خشک " خاکی ها " 

باقیمانده ۳ و ۷ و ۹ = مزاج گرم و تر " بادی ها " 

باقیمانده ۴ و ۸ و ۱۲ " ۰ هم همون ۱۲ است " = مزاج سرد و تر " آبی ها " 

التحدیر " تند خوانی " سوره ی بقره رو دانلود کن و ظهر بزار پخش بشه،  صوت ۶۰ قاف رو هم شبها یا صبح بزار پخش بشه 

+ نصب حرز کبیر ابی دجانه در هال ورودی که روی پوست آهو است در باسلام یا ترب هست  ( و حرز صغیر ابی دجانه) 

و تابلو حرز کبیر امام جواد علیه السلام روی پوست آهو " قاب کرده و خیلی خوشگلن در باسلام یا ترب هست " بعضیاشون پایینش حرز صغیر امام جواد علیه السلام هم داره 

[ و خوندن ۶۰ قافم خیلی خوبه ( ۱۲۰ بار در ۱۱ روز = از روز اول تا دهم آیات ۶۰ قاف رو هر روز ۱۱ بار بخون و در روز یازدهم آیات ۶۰ قاف رو ۱۰ بار بخون تا ۱۲۰ بار در ۱۱ روز تکمیل شود " هر طلسمی که باشد باطل میشود " ]

کامنت کاربری آیات ۶۰ قاف حتی طلسم هزار ساله رو هم باطل میکنه

اگه همزادت کافره ( ۴۰ روز یا ۴۰ بار سوره ی تکویر و انسان " بهش سوره دهر یا هل اتی هم میگن " پشت سر هم بخون " برای دفع همزاد شیطانی " ( کمه زود تموم میشه مثلا تکویر و انسان رو روزی ۵ بار بخونی ۸ روزه میشه ۴۰ بار یا روزی ۴ بار بخونی چهار روزه میشه ۴۰ بار ( استلرتش روز قمر در عقرب نباشه و پریود هم نباش " بقیه ی روزها مهم نیست روز قمر در عقرب باشه یا پریود باشی 

عبس ۴۱ بار برای دفع جن عاشق ( کمه زود تموم میشه