2777
2789
نه اتفاقا با این حجم کاربری ک نی نی سایت داره به زور یکی دوتا پیدا میکنم ک سوال کنم ازشون😂💔

اینجا از هر کی بپرسی میگه دانشجوی پزشکی و دندونم😂😂😂😂😂فک کنم بدبخت سایت منم

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط در آمد، سختی درسا و نداشتن تابستون و شیفتای سنگین و ... خیلی بولده برام، آدم تنبلی هستم نمیدو ...

اره واقعا پزشکی سخته ولی خیلیا هستن که کم درس میخونن و به مشکل نمیخورن شب امتحانی هم هستن ! به اینم فکر کن با دندون نمیتونی سالای زیادی کار کنی بخاطر فرسودگی جسمی

یه مورد دیگه هم هست اینه که الان دندون خیلی ترنده یهو دیدی ۶ سال دیگه شرایطش مثل الان نباشه مخصوصا اینکه خیلیا رفتن کشورای دیگه همه شونم دندون میخونن به هرحال درصد زیادی شون برمیگردن ایران ! خیلی ریسکه

در مسیر... 🌱
يا خدااا چرا اينجور كردن دولتي ها رو اخه ٥٠ تومن بابت چييييي واسه دانشگاه دولتي

چون هزینه ای که میکنن برا دانشجوی روزانه هدر نره، فکر کن اون همه هزینه میکنن آخرش دانشجو انصراف میده

چرا فک کردی دانشجو پزشکی خوشبخته؟😂

من مظورم همون رشته ی مضخرفی بود ک خوندم 😂😂😂😂فک میکردم رشته ی خوبی باشه ولی اینجا اومدم افسردگی گرفتم

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
اره واقعا پزشکی سخته ولی خیلیا هستن که کم درس میخونن و به مشکل نمیخورن شب امتحانی هم هستن ! به اینم ...

ظرفیت پزشکیم راه ب راه داره زیاد میشه فردا ا هر 10 نفر 5 تاشون پزشکی میخونن.البته تعهدی و فلانه ولی درکل.

چون هزینه ای که میکنن برا دانشجوی روزانه هدر نره، فکر کن اون همه هزینه میکنن آخرش دانشجو انصراف میده

نه نه من فك كردم پرداخت شهريه اينقد هس 

اخه يه سري دانشماه ها دولتي پزشكي اوردن ولي شهريه پرداز يه چي مث شبانه با دولتي ها ميشيني سر كلاس ولي شهريه بايد بدي 

اونم با رتبه هاي عالي 

….

ظرفیت پزشکیم راه ب راه داره زیاد میشه فردا ا هر 10 نفر 5 تاشون پزشکی میخونن.البته تعهدی و فلانه ولی ...

اون افزایش ظرفیتا تعهدیه وگرنه ظرفیت پردیس و ازاد حتی کمترم شده بود امسال ، واقعا تعهدی ارزش نداره ادم بره

در مسیر... 🌱
چشات هرکیو دانشجوی پزشکی و دندون میبینه ولی واقعیت این نی

نه عزیزم شما شاید واقعا پزشک باشی و من خیلی خوشحال شدم ک اینجا باهاتون صحبت میکنم.ولی یه خانومی بود حیف نشد تگش کنم.گفت من دانشجوی دکتری هستم😂گفتم مقطع دکترا هستی یا پزشک...گفت توسر درنمیاری من دارم دکتری میخونم😂😂😂😂😂😂بخدا با دیدن اون خانوم دیگ ادم سابق نشدم