2777
2789
اون افزایش ظرفیتا تعهدیه وگرنه ظرفیت پردیس و ازاد حتی کمترم شده بود امسال ، واقعا تعهدی ارزش نداره ا ...

اتفاقا ارزش داره..قبلا 20 سال تعهد بود الان 10 سال.قبلا نمیشد تخصص گرفت الان میشه در حین تعهد تخصص گرف.قبلا مطب نمیشد زد الان میشه...تازشم خیلی از دانشجوهای پزشکی بعد عمومی دغدغه کار دارن چون هزینه مطب زیاده و اینکه پزشک عمومی مشهورم خیلیه.کسی پیش تازه کار معمولا نمیاد.ولی اونارو دولت استخدام میکنه و حقوقشون خیلی بیشتر از بقیه پزشک عمومیاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا ارزش داره..قبلا 20 سال تعهد بود الان 10 سال.قبلا نمیشد تخصص گرفت الان میشه در حین تعهد تخصص گ ...

تا ۵ سال نمیتونن تخصص بگیرن

باید حتما منطقه محروم باشن شرایطش مثل طرحه 

یه پزشک عمومی اگه دستش تو کارای زیبایی خوب باشه میتونه تو کلینیک دیگران روزی بین ۵ تا ۷ ت درامد داشته باشه

اصلا کار تو درمانگاه و بیمارستان نمیصرفه ، بعدش که تخصص بگیری داستان فرق میکنه

در مسیر... 🌱
پزشک نیستم فعلااا   دانشجوشم اون در فضا سیر میکرده ولش کن    

🤣🤣🤣🤣🤣

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
اون افزایش ظرفیتا تعهدیه وگرنه ظرفیت پردیس و ازاد حتی کمترم شده بود امسال ، واقعا تعهدی ارزش نداره ا ...

کی گفته ارزش نداره . دوره ی اینترنی هم حساب نمیشه از تحصیل کلا ۸ سال تعهده که همه دوسال طرحو دارن با بقیه فرقش ۶ ساله که سال ۵ ام میشه تخصص خوند و مطب هم زد حین تعهد حقوقش هم بیشتره از سایرین ...

خسته و امیدوار