2777
2789
الان ترم یکم به نظرت می ارزه یه ترم مرخصی بگیرم کنکور بدم برا دندون؟

دندونم گردن درد و مشکلات دیگه پیدا میکنیا

کنکور دوباره وقتت رو هدر میده بنظرم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهندسی هم همینه همه همینن اغلب شغل ها استرس دارن و هییییی باید آپدیت باشی

درست میگین، ولی من بیشتر با دندون مقایسه میکنم ببینم الان ک فرصت عوض کردن دارم چیکار باید بکنم

بله قانون جدیده میشه بدون انصراف از روزانه کنکور بدی و حتی تا بعد نتایج نهایی انصراف ندی، جریمه ای ...

والا من داداشم امسال پزشکی قم قبول شد.میخواست انصراف بده بشینه بخونه مشهد قبول شه .گفتن ترمی 50 هزینه داره

اینجا ماشاالله همگی پزشکن...موفق باشن

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
والا من داداشم امسال پزشکی قم قبول شد.میخواست انصراف بده بشینه بخونه مشهد قبول شه .گفتن ترمی 50 هزین ...

خب انصراف قضیش فرق داره...

بدون انصراف دادن کنکور بده و مجدد روزانه قبول شه نیاز نیست جریمه بده

اگه فقط بخاطر درامد میخوای دندون قبول شی ، خب تمرکزتو بذار رو کارای زیبایی به اندازه ی دندون میتونی ...

نه فقط در آمد، سختی درسا و نداشتن تابستون و شیفتای سنگین و ... خیلی بولده برام، آدم تنبلی هستم نمیدونم از پس پزشکی بر میام یا نه😂

از کجا میدونی سال بعد هم بتونی رتبه خوب بیاری تا اون موقع هزار تا اتفاق میوفته

خب رتبه خوب نیارم هم اتفاق خاصی نمیفته حقیقتا

همینو ادامه میدم فقط یه ترم عقب میفتم