2777
2789
عنوان

حس ششمی لطفنه لطفا بیااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 328 پست
بخدا فقط چیزیو ک حس میکنم میگم😅

بیا خواهش میکنم منو از خماری در بیار ، خیلی بده اینطوری آدمو میذارید تو فکر فرو 😭😭😭 بگو عزیزم ، اگه باردار نیستم دلیلش هم میدونی ک چرا باردارنمیشم ینی حست میگه مشکل جسمی هست یا کسی دعا گرفته ک نشم؟ هرچند ب دعا و جادو اعتقاد ندارم، چرا جوابمونمیدی آخه

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
و احتمال بارداری زیاد

ad1486     عزیزم من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟آن خانمی که برای پسرش پیش من خیلی تعریف می کنه هدفش چیه؟آیا من در نهایت با آن کسی که ازدواج می کنم همین هست؟مشخصات همسرم چیه؟ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگم؟ 🙂

بگو عزیزم ، اگه باردار نیستم دلیلش هم میدونی ک چرا باردارنمیشم ینی حست میگه مشکل جسمی هست یا کسی دعا گرفته ک نشم؟ هرچند ب دعا و جادو اعتقاد ندارم ببین چطوری منو منتظر گذاشتی😭😭😭😭🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
بگو عزیزم ، اگه باردار نیستم دلیلش هم میدونی ک چرا باردارنمیشم ینی حست میگه مشکل جسمی هست یا کسی دعا ...

یه پاکسازی بکن

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
یه پاکسازی بکن

چرا مبهم جوابمومیدی اشکم درومد بخدا ، اشکال نداره هرچی هست بهم بگو بهتر از اینطور مبهم جواب دادنه ، توروخدا بگودیگه 

بیا خواهش میکنم منو از خماری در بیار ، خیلی بده اینطوری آدمو میذارید تو فکر فرو 😭😭😭 بگو عزیزم ، ...

بابا تو کشتی منو😅

بیا خصوصی

خوبه گفتم انرژیم افت کرد سردم شده

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
یه پاکسازی بکن

چرا عزیزم؟ پاکسازی چی هست؟ دلیلش چیه؟ بهم بگو ممنونت میشم خدا خیرت بده 🥺🎈

من که گقتم دی ماه چون برج متولد شدن شاید بعضی ها مسخره کنن ولی احتمالش بالا

گلم اینو نگفتی بنظرت زمان ازدواج من کِی هستش چی حس میکنی

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

منو میگی اول اسمم چیه  ماه تولدم بنظرت آشتی میکنیم یا طلاق ثبت میشه اخر اخرش؟

طلاق

بابا تو کشتی منو😅 بیا خصوصی خوبه گفتم انرژیم افت کرد سردم شده

گناه دارم بخدا 🥺🎈 درخواست دادم لطفا قبول کن ممنون🙂🎈

طلاق

حس اراد بهم چیه عزیزم

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود