2777
2789
عنوان

اگه عروسی نگیرم اذیت میشم ؟

376 بازدید | 15 پست

از صمیم قلب دلم میخواد جشن عروسی بگیرم ولی شوهرم مالیش مناسب نیست و کلن هم دلش نمی‌خواد عروسی‌ بگیریم و احتمالا بدون عروسی مجبورم زندگی‌رو شروع کنم.

خواهر شوهر هام و برادر شوهر هام بهترین جشن های عروسی و داشتن. واقعا برای من کم گذاشتن

بعدش هر عروسی بری دیوونه میشی

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوتاه نیا جون تا اخر عمرت هم حسرتش میخوری  هم میفهمی کسی ک سخت به دست بیاد احترام بیشتری هم بر ...

خوب آخه شوهرم پول از کجا بیاره وقتی خانوادش حاضر نیستن یک ریال بهش کمک کنن

دیگه این مشکل خودشه اگه نداشت چرا زن گرفت 

چرا فکر اینجاهاش نکرده بود

خانوادش با پسرشون همدستن وقتی ببینن موتاه نمیای مجبورن بدن

منم جشن عروسی نداشتم خورد به کرونا و بعدش فوت پدر شوهر هر چند شوهرم میگه حتما یه جشن بعد سال پدرش میگیریم ولی خب دیگه حسی بهش ندارم هر چی میشه یادم میاد که در حقم کم لطفی شده شما سعی کنید یه جشن کوچلو بگیرید 

دیگه این مشکل خودشه اگه نداشت چرا زن گرفت  چرا فکر اینجاهاش نکرده بود خانوادش با پسرشون همدست ...

زندگی مشترک چه معنایی داره؟ 

واقعا مرد چه گناهی کرده که باید انقدر هزینه برای یه شب متحمل بشه؟ اگه دو نفر واقعا هدفشون زندگیه، باید به خاطر هم از خیلی چیزها کوتاه بیان.

من همیشه میگم ایندگان به خاطر این مراسم ها و خرج های غیرلازم و بیهوده ما رو تمسخر میکنن و جاهل میدونن

زندگی مشترک چه معنایی داره؟  واقعا مرد چه گناهی کرده که باید انقدر هزینه برای یه شب متحمل بشه؟ ...

زنی ک خرج داره ارج داره و این بارها و بار ها به من ثابت شده...

درضمن کسی ک نتونه اینقدر هزینه کنه قطعا نمیتونه زندگی هم بچرخونه

مگه قبل زن گرفتن از هزینه طلا خونه عروسی تیمه های جهاز عیدی و ... بیخبر بوده ؟؟؟قطعا ن 

قرار نیست اولین باری ک دوستا و اشناهامون دور هم جمع میشن برای مراسم مرگ ما باشه

حتی از نظر روانشناسی هم توصیه میشه حتی شده یه جشن کوچیک بگیرن ...

قرار نیست مهمونی بگیره ک هفت جد و ابادشون هفت شب شام و ناهار بده

با پنجاه نفر از نزدیکان هم میشه عروسی گرفت لباس پوشید ...

زنی ک خرج داره ارج داره و این بارها و بار ها به من ثابت شده... درضمن کسی ک نتونه اینقدر هزینه کنه ق ...

مخالفم، ارزش زن مگه در این چیزهاست؟

و اگه طرف مقابل برای زن پرخرج ارزش قائله، افکار اشتباهی داره وگرنه یه مرد خوب چنین دیدگاهی نداره .

من نگفتم نگیرن، محدود بگیرن.

الان اکثرا جزو طبقه متوسطن و میتونن پول عروسی مفصل رو در جای بهتری خرج کنن و یا سفر برن و یا برای خرید خونه ذخیره کنن.

این عرف های اشتباه فقط جوان هارو از ازدواج بیزار کرده که متاسفانه بیشتر تو ایران دیده میشه.

مخالفم، ارزش زن مگه در این چیزهاست؟ و اگه طرف مقابل برای زن پرخرج ارزش قائله، افکار اشتباهی داره وگ ...

این فقط نظر شماست و من خیلی خیلی راضیم از عروسی گرفتنم

بهترین شب زندگی من بود 

ما بعدا میتونیم خونه دار بشیم

میتونیم سفر بریم

میتونیم پول جمع کنیم 

ولی اولین روز زندگی مشترکمون نمیتونیم دوباره جشن بگیریم 

عزیزم منم تو شب خاستگاری پدرشوهرم سه ساعت داشت از عروسی شاهانه ای که میخواد برام بگیره تعریف می‌کرد وضع مالیش هم خوبه، تو دوران عقد برای اینکه برامون عروسی نگیره به هر روشی دست میزد، اخرش متوجه شدم که شوهرم میخواد خودش با پولی که داشتیم عروسی بگیره که البته اون پول بخشی از پول خرید خونمون بود و اگه خرجش میکردیم مجبور بودیم بریم مستاجری، نه من نه شوهرم دیگه به پدر همسرم رو ننداختیم، خودم با همسرم صحبت کردم که عروسی نگیریم و فقط رفتیم آتلیه و عکس گرفتیم و بعدشم رفتیم ماه عسل، اگه همسرت آدم خوبیه و دوست داره واقعا به نظرم اشکالی نداره، البته بازم روحیات باهم فرق میکنه،