2777
2789
عنوان

پر شدم از اضطراب

88 بازدید | 7 پست

همش حس می‌کنم دارم به طرف مقابلم توهین می‌کنم یا جمله درست رو بهش نمی‌گم

همش حس می‌کنم دارم به طرف مقابلم توهین می‌کنم یا جمله درست رو بهش نمی‌گم

با یه اشتباه کوچیک تو صحبت کردنم حس می‌کنم قراره بمیرم

می‌ترسم

اونقدر شرمم می‌شه که از ترس دست و پاهام می‌لرزه

جوری که دست خودم نیست

منتظرم اشتباه یه چیزی بگم و حس کنم قراره مجازات بشم

بقیه اینجورین که ما دوست داریم ولی من می‌ترسم

مطمئن نیستم

حس می‌کنم واسه سرگرمی اینو می‌گن

حس می‌کنم واسه تمسخر اینو می‌گن

حس می‌کنم چون ازم متنفرن اینو می‌گن

می‌ترسم یکی بیاد و کنارم و فقط سلام کنه

خب یعنی بعدش باید چی جواب بدم؟

نکنه بهم آسیب بزنه یا از من متنفر باشه

و بعدش ازشون دور می‌شم تا متوجه نشن که من وجود دارم

بعد فکر می‌کنن من آدم مغروریم که ممکنه ازشون متنفر باشه

می‌خوام نزدیکشون بشم مغزم بهم می‌گه اگه خواست بهت آسیب بزنه چی؟! اگه نپذیرفتت و به درخواستت اهمیت نداد چی؟!پس برو سمت آدمای ضعیف و ترسو تا مطمئن بشی بهت آسیب نمی‌زنن ولی بازم نمی‌شه چون‌ حس می‌کنم ضعیف بودنشون یه تظاهره تا از احساسات من سو استفاده کنن و بهم آسیب بزنن یا جلوی جمعیت شخصیتم خورد کنن

من واقعاً می‌ترسم...

من که یه روز یه عالمه حرف می‌زدم

من که با همه دوست می‌شدم

من که توانایی انجام هر کاری رو داشتم الان چرا اینجوریم؟

انگار یکی دیگه ام

چرا باید همش از این بترسم که نکنه وقتی حرف می‌زنم حرفم اشتباهه؟

اَه خسته شدم دیگه

راهکارش مشاورس و‌روان درمانی

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم و دارم میرم همون روز که میرم خوبم ولی بعدش با یه اشتباه کوچیک میترسم و دوباره ترسم برمیگرده😭

وسواس فکری داری؟ خودت فکرمیکنی‌مشکلت چیه.بنظرم وسواس فکری‌ ک نیاز ب دارو هم ممکنه داشته باشه

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
وسواس دارم دارو هم می‌خورم ولی روز به روز بدتر میشم

پس‌دکترتو عوض‌کن.ی‌دکترخوب پیداکن و ناامید نشو

رفتم و دارم میرم همون روز که میرم خوبم ولی بعدش با یه اشتباه کوچیک میترسم و دوباره ترسم برمیگرده😭

اذرخش مکری voice هاش رو گوش کن محشره 

امروز یه مطلب گوش کردم نشخوار 

می گفت ببینید نشخواره از کجا شروع میشه ،جلوی اون شروع ها رو بگیرید 

یا دیدی نشخوار شروع شده همون یه دو دقیقه اول استاد رو بده چون گوله برف کوچولو تبدیل به بهمن بزرگ میشه روت 

حرفهات رو بنویس 

و اگر نشخوار. اومد سراغ ت یه فعالیت سخت فکری و ورزشی کن که نشخوار رو کات کنه 

این روشها تو دراز مدت موثرن 

و اینکه فکر کن این حالات رو دوستت داشت چطور باهاش برخورد می کردی با خودت هم همین طور برخورد کن