دیروز همسایه ما با شوهرش دعواش شد خیلی وحشتناک البته همه خانمه رو می شناسن حسود بی فرهنگ که فقط با جیغ زدن کاراشو جلو می بره تو دعوا با همسرش حرفهای خیلی وحشتناک به جاریا و خواهر شوهرش میداد در صورتی که اونا نبودن، خلاصه زنگ خونواده خودش که بیایین اینا فککردن من بی کس وکارم، چند ساعت بعد خانواده خانمه که اومدن شروع کردن به کل کشیدن و دست زدن و کتککاری با خانواده دامادشون، همه موندن چرا کل کشیدن مثل سرخپوستها که میزدم رو سینشون اینا کل کشیدن و دست می زدن بعد شروع کردن به دعوا و به زن زن، فککنم خانمه اهل شهرستانهای اطراف کرمانه نمی دونم این رسانه یا نه ولی هر چی بود با حال بود
چون اگه دو طرف درگیری میموندن و جلو پلیس هم دیگرو میزدن پلیس همشونو بازداشت میکرد چه مقصر چه غیر مق ...
ششهر ما اینطوری نیس
اگه دعوا بشه طایفه ای دعوا میشه پلیس جرات اینکه نزدیکم بشه نداره وایمیسن دعوا تموم شه ببرنشون.تازه اگه کسی هم اونجا مونده باشه ک اونام بدبختا یا تیر خوردن یا زخمین ک نتونستن برن. بعد ک شکایت کردن دیگه میفهمن کی به کی بوده میگیرنشون
😂😂
همه چیز بی نقص عالی و کامل است، من به نیرویی که فراتر از من است ایمان دارم❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میگه بچه دارم سه تا بچه داره الآنم بچه ها رو گذاشته و رفته
بچه ها قبل از هر چیز یه مادر درست حسابی میخوان که ندارن بچه ای که این زن تربیت کنه ده برابر بدتر از خودشه
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
ششهر ما اینطوری نیس اگه دعوا بشه طایفه ای دعوا میشه پلیس جرات اینکه نزدیکم بشه نداره وایمیسن ...
ببخشید لر هستید یا عرب؟ آخه غیر این دوتا دیگه جایی طایفه ای دعوا نیست اونم تیراندازی
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
از نظرم ادما با وجود حرف و منطق نیازی به دعوا کردن ندارن... تازه قوی ترین ادمای هر شهر کلانتری هر ش ...
اصلا از منطق نگو به بار خودم که مثلا خیلی باهام رابطه خوبی داره بهش گفتم بیزحمت بین ساعت سه تا پنج بچه هات رو نفرست بازی همه میخوام استراحت کنن باور کن همیشه بچه های ساعت سه تا پنج رو حیاطن ، میاد رو حیاط جیغ میزنه همه به من حسودی می کنن همسایه ها دیگه عادت کردن به کاراش اینم بگم یه بار داداشش رو حیاط مشاع داشت شورتش رو عوض می کرد اینو خودم دیدم تصور کن فرهنگ و منطق در چه حده
اووووه چ داغونه پس ولی خدا منو ببخشه عاشق اینم اینطور دعوا بشه تماشا کنم🤦🏻♀️
منم😁✌️🤦♀️
🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.