2777
2789

من خودم اگه یه لباس جدید بخرم، دل تو دلم نیست موقعیتی پیش بیاد اون لباس رو بپوشم 

شاید باورتون نشه، جشن تولد سال قبلش خانوادش براش لباس خریدن هنوز گوشه کمده حتی یه بارم نپوشیدشون😑🤦‍♀️

تولدش دو ماه پیش بود من براش پیراهن استین کوتاه مراکشی خریدم، دو میلیون پول پیراهن دادم و مطمئنم شدم ازش خوشم اومده اما تا الان که دیگه اخرای تابستونه نپوشیده این پیراهن رو.... 

واقعا درکش نمیکنم، الان گفتم اگه نمیپوشیش خودم تو خونه بپوشمش، یعنی چی لباساتو میندازی ته کمد نگاهشونم نمیکنی؟ 😑

فقط گفت میپوشم حالا.... 😒

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون مردا عین خانم ها زندگی رو بر مبنای ظاهر نمی‌بینن و سخت نمیگیرن

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

چون مردا عین خانم ها زندگی رو بر مبنای ظاهر نمی‌بینن و سخت نمیگیرن

خیلی از مردا به تیپ و قیافشون میرسن

خیلی از مردا به تیپ و قیافشون میرسن

شاید بنده خدا مشکل مالی داره ذهنش درگیره

فشار های زندگی گاهی مغز رو درگیر می‌کنه

باش حرف بزنید 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

هم دردیم.کیف پولش، اش و لاش شده بود.با دخترم یه کیف جدید براش خریدیم، بعد ۳ سال هنوز برنداشته ، هر س ...

واقعا چرا اینجورن؟ 

احساس می کنم یه نوع اختلال روانی باشه... 

والا کی از چیزای جدید بدش میاد

شاید بنده خدا مشکل مالی داره ذهنش درگیرهفشار های زندگی گاهی مغز رو درگیر می‌کنهباش حرف بزنید

مشکل مالی نداره خداروشکر، مهندس و مدیر خط تولید یه کارخونه است اما اگه ببینیش فکر میکنی کارگر کارخونه است

مردا همشون همینن

والا من تو مغازه می‌پوشم پرو کنم دیگه در نمیارم ،یعنی باور کن لباس نو ندارم اصلأ 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

شوهرم تو لباس خیلی بد سلیقه است همه اش کارمندی و پیرمردی میپوشه تا خودم نباشم خرید واسش خودش نمیفهمه ...

شوهر من مشکلش اینه با لباس جدید مشکل داره، حالا سلیقش به کنار😂