2777
2789
عنوان

این یه رسمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 51 پست
نه خیر خانم.... درگیری دسته جمعی فقط به صورتجلسه نوشتن ختم نمیشه.... تمام کسایی که دست به یقه شدن ...

خب سابقه دار بشن میترسن تا دبگه اینجوری قشون کشی نکنن درگیری گروهی معمولا کشته و زخمی هم میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دعوا دوست دارم ببینم این خانمه اینقدر بی ادبیه که خواهر شوهرش سی و هفت سالشه ازدواج نکرده بهش می ...

وااااااااااااااااااه چقددرررررررررررررر بیشعوووووررررررررررر اه اه حالم بهم خورد😒

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
اصلا جدای شکایت اونا... من خودم کلا از دواهای این شکلی میترسم ، میترسم بزنن همو بکشن . دعواست دیگه ا ...

چون تودور و اطراف شده دعوا گروهی ... کشته و زخمی و تو کُما. و این چیزا پیش اومده. برا همین میگم

خب سابقه دار بشن میترسن تا دبگه اینجوری قشون کشی نکنن درگیری گروهی معمولا کشته و زخمی هم میده

واس همین جزو خبرای به عنف و مهمه واس کلانتری حساب میشه...

مثلا اگه الان شما زنگ بزنی 110 و بگی 5 نفر با قمه دارن هم دیگرو میکشن احتنال خیلی زیاد رئیس کلانتری خودش با افسر گشتش و سربازشون میاد سر مورد

چقدر چیپ و بی فرهنگن و همچنین بی عقل 

اومدیم تو دعوا زدن همو کشتن تکلیف چیه اونوقت؟ 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

نه خیر خانم.... درگیری دسته جمعی فقط به صورتجلسه نوشتن ختم نمیشه.... تمام کسایی که دست به یقه شدن ...

چه بهتر بزار ادب بشن مگه احد بوقه دعوا قلدری بکنن

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

منم دعوا دوست دارم ببینم این خانمه اینقدر بی ادبیه که خواهر شوهرش سی و هفت سالشه ازدواج نکرده بهش می ...

اینو فقط باید طلاق داد مرده به چه امیدی اینو نگه داشته؟  

چه بهتر بزار ادب بشن مگه احد بوقه دعوا قلدری بکنن

از نظرم ادما با وجود حرف و منطق نیازی به دعوا کردن ندارن...

تازه قوی ترین ادمای هر شهر کلانتری هر شهره که مجهز به سلاح گرمه و کسی نمیتونه بگه من فلانم و بهمانم....

وقتی منطق و حرف هست دعوا چرا

از نظرم ادما با وجود حرف و منطق نیازی به دعوا کردن ندارن... تازه قوی ترین ادمای هر شهر کلانتری هر ش ...

دقیقا

اینا مغزاشون زنگ زده هنوز فکر میکنن هر کسی بزنه و فحش بده خیلی شاخ و شجاعه دیگه نمیدونن الان کسی اینجوری باشه ما به چشم حیوان بهش نگاه می‌کنیم