دیروز همسایه ما با شوهرش دعواش شد خیلی وحشتناک البته همه خانمه رو می شناسن حسود بی فرهنگ که فقط با جیغ زدن کاراشو جلو می بره تو دعوا با همسرش حرفهای خیلی وحشتناک به جاریا و خواهر شوهرش میداد در صورتی که اونا نبودن، خلاصه زنگ خونواده خودش که بیایین اینا فککردن من بی کس وکارم، چند ساعت بعد خانواده خانمه که اومدن شروع کردن به کل کشیدن و دست زدن و کتککاری با خانواده دامادشون، همه موندن چرا کل کشیدن مثل سرخپوستها که میزدم رو سینشون اینا کل کشیدن و دست می زدن بعد شروع کردن به دعوا و به زن زن، فککنم خانمه اهل شهرستانهای اطراف کرمانه نمی دونم این رسانه یا نه ولی هر چی بود با حال بود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
نه خیر خانم.... درگیری دسته جمعی فقط به صورتجلسه نوشتن ختم نمیشه.... تمام کسایی که دست به یقه شدن ...
چه بهتر بزار ادب بشن مگه احد بوقه دعوا قلدری بکنن
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
منم دعوا دوست دارم ببینم این خانمه اینقدر بی ادبیه که خواهر شوهرش سی و هفت سالشه ازدواج نکرده بهش می ...
اینو فقط باید طلاق داد مرده به چه امیدی اینو نگه داشته؟
از نظرم ادما با وجود حرف و منطق نیازی به دعوا کردن ندارن... تازه قوی ترین ادمای هر شهر کلانتری هر ش ...
دقیقا
اینا مغزاشون زنگ زده هنوز فکر میکنن هر کسی بزنه و فحش بده خیلی شاخ و شجاعه دیگه نمیدونن الان کسی اینجوری باشه ما به چشم حیوان بهش نگاه میکنیم