2777
2789
عنوان

این یه رسمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 51 پست
خب مشکل روانی داره و روانیه  

اره ولی خودش قبول نداره متاسفانه دلم برا اقاش 

یسوزه ، یه بار با یکی از همسایه بحث شد به خانمه می گفت رفتی فلان کار کردی برگشتی؟ بعد از بس فحش داد آخرش دختر ده سالش به همسایمون گفت جنده، ببخشید رک‌ کفتم این نمونه دختربچه که زیر دست این مادره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ولی خودش قبول ندارم متاسفانه دلم برا لباس میسوزه ، یه بار با یکی از همسایه بحث شد به خانمه می گف ...

واااای

این چرا هنوز زندس؟ شوهرش چرا نکشته این زن بددهنو

همه چیز بی نقص عالی و کامل است، من به نیرویی که فراتر از من است ایمان دارم❤
😂😂😂 داستان دارین شمام  فک کنم دیگه صدای دعوا ک میاد کسی بیرون نمیره  میگن ولشون کن خ ...

اره دیروز مثل فیلم سینمایی همه همسایه ها از پشت پنجره نگاه می کردن فقط تخمه نداشتن😂😂😂

اره دیروز مثل فیلم سینمایی همه همسایه ها از پشت پنجره نگاه می کردن فقط تخمه نداشتن😂😂😂

😂😂😂😂😂😂

گناه دارن 

خدا بهشون صبر و ارامش بده

همه چیز بی نقص عالی و کامل است، من به نیرویی که فراتر از من است ایمان دارم❤
اره ولی خودش قبول نداره متاسفانه دلم برا اقاش  یسوزه ، یه بار با یکی از همسایه بحث شد به خانمه ...

دیروز اقاش به آقام پیام داد تو رو خدا ازش شکایت کنین ادب شه جون بچت شکایت کنین این بار اولش نیست بار آخرشم نیست اما آقام گفت من چی بگم شما برو شکایت کن ما میایم شهادت میدیم، مثلا به اقاش میگه رو‌ مبلای من نشین، اینقدر درکش از زندگی زیاده