2777
2789
عنوان

این یه رسمه؟

646 بازدید | 51 پست

دیروز همسایه ما با شوهرش دعواش شد خیلی وحشتناک البته همه خانمه رو می شناسن حسود بی فرهنگ که فقط با جیغ زدن کاراشو جلو می بره تو دعوا با همسرش حرفهای خیلی وحشتناک به جاریا و خواهر شوهرش میداد در صورتی که اونا نبودن، خلاصه زنگ خونواده خودش که بیایین اینا فک‌کردن من بی کس و‌کارم، چند ساعت بعد خانواده خانمه که اومدن شروع کردن به کل کشیدن و دست زدن و کتککاری با خانواده دامادشون، همه موندن چرا کل کشیدن مثل سرخپوستها که میزدم رو سینشون اینا کل کشیدن و دست می زدن بعد شروع کردن به دعوا و به زن زن، فک‌کنم خانمه اهل شهرستانهای اطراف کرمانه نمی دونم این رسانه یا نه ولی هر چی بود با حال بود

به قسمت تشبیه سرخپوستا که رسیدم پوکیدم😂😂😂

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کافی بود زنگ بزنین پلیس بگین درگیری شده و دارن کتک کاری می کنند و ممکنه کسیو بکشن پلیس میاد صورت ...

اره اقاش زنگ زد خودش ازشون شکایت کرد بیچاره اقاش به همسر من می گفت تو رو خدا شما هم ازش شکایت کنین ادب شه، همش میاد رو حیاط جیغ میزنه میگه خواهرت ... زندادشات ... فلانن همه ازش می ترسن

فقط کافی بود زنگ بزنین پلیس بگین درگیری شده و دارن کتک کاری می کنند و ممکنه کسیو بکشن پلیس میاد صورت ...

نه خیر خانم....

درگیری دسته جمعی فقط به صورتجلسه نوشتن ختم نمیشه....

تمام کسایی که دست به یقه شدن رو گول میزنن میگن من چون تنهام نمیتونم جمع کنم همتون که دست به یقه شدین بریم کلانتری......

اونوقت از قاضی کشی دستور قضایی میگیرن و تمام دو طرف درگیری چه مقصر چه غیر مقصر بازداشت میشن و پرونده تشکیل میدن تا فرداش ببرن دادسرا قاضی حکم بده.....که معمولا به این راحتی ازاد نمیشن و سابقه دار میشن

اره اقاش زنگ زد خودش ازشون شکایت کرد بیچاره اقاش به همسر من می گفت تو رو خدا شما هم ازش شکایت کنین ا ...

وقتی پلیسا اومدن درگیری خوابید ؟؟؟ یا مثلا یه طرف دعوا رفته بودن ؟؟؟؟

از جالبی رد کرده این باید مومیایی شه بذارن موزه، باورتون نمیشه چه حرفایی رکیکی میزد همه همسایه ها بچ ...

اووووه چ داغونه پس

ولی خدا منو ببخشه عاشق اینم اینطور دعوا بشه تماشا کنم🤦🏻‍♀️

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
اره اقاش زنگ زد خودش ازشون شکایت کرد بیچاره اقاش به همسر من می گفت تو رو خدا شما هم ازش شکایت کنین ا ...

اصلا جدای شکایت اونا... من خودم کلا از دواهای این شکلی میترسم ، میترسم بزنن همو بکشن . دعواست دیگه ادم عصبانیه حالیش نیست ممکنه بکیو هُل بده اونم بیوفتهبمیره، الکی الکی یه قتل اتفاق بیوفته

اووووه چ داغونه پس ولی خدا منو ببخشه عاشق اینم اینطور دعوا بشه تماشا کنم🤦🏻‍♀️

منم دعوا دوست دارم ببینم این خانمه اینقدر بی ادبیه که خواهر شوهرش سی و هفت سالشه ازدواج نکرده بهش می گفت اونجات کپک زده، جلو همه به خانم مجرد اینجوری می گفت خاک بر سرش یکی از جاریاش هم می شناسیم آنقدر با شخصیته که اصلا کسی صداشو نشنیده